fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Ανακαλύψτε την Κύπρο»Ύπαιθρος»Χωριά»Χωριό Τρεις Ελιές
Χωριό Τρεις Ελιές
Χωριό Τρεις Ελιές

Το χωριό Τρεις Ελιές βρίσκεται σε υψόμετρο 800 μέτρων, στην οροσειρά του Τροόδους, στην κοιλάδα της Μαραθάσας της Επαρχίας Λεμεσού. Ο επισκέπτης μπορεί να το επισκεφθεί ακολουθώντας τη διαδρομή F802, F804, και τέλος F811.

Το πολύ μικρό αυτό χωριό υπάρχει από τα Μεσαιωνικά Χρόνια και αποτελούσε μέρος των βασιλικών κτημάτων κατά την Φράγκικη Περίοδο. Είναι επίσης ο τόπος γέννησης του Αρχιεπισκόπου της Κύπρου Χρύσανθου κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας (1767-1810).

Τα αξιοθέατα του χωριού περιλαμβάνουν ενδιαφέρουσες εκκλησίες, όπως για παράδειγμα είναι η μικρή εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ με την ξύλινη οροφή του 17ου ή 18ου αιώνα και η μικρή εκκλησία της Αγίας Παρασκευής με την ξύλινη οροφή του 17ου αιώνα.

Άλλα ενδιαφέροντα μέρη για τους επισκέπτες είναι τα Ενετικά Γιεφύρια του Μύλου και του Αγίου Ανδρονίκου. Ταυτόχρονα, το χωριό προσφέρει διαμονή σε πανέμορφα γραφικά παραδοσιακά σπίτια.

VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.