Έναρξη Πρωταθλήματος Αγώνων Ακριβείας Κλασσικών Οχημάτων
Ελληνικά
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»Έναρξη Πρωταθλήματος Αγώνων Ακριβείας Κλασσικών Οχημάτων
Έναρξη Πρωταθλήματος Αγώνων Ακριβείας Κλασσικών Οχημάτων

Η Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου, πρωτοπορώντας για ακόμη μια φορά και θέλοντας να προσφέρει περισσότερη αγωνιστική δράση στους συμμετέχοντες, ανακοινώνει τη διεξαγωγή Πρωταθλήματος Αγώνων Ακριβείας Κλασικών Οχημάτων για το 2017.

Το πρωτάθλημα Αγώνων Ακριβείας Κλασικών Οχημάτων διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο και παρόμοιο του δεν έχει ξανά πραγματοποιηθεί στο νησί μας.

Όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα καθαρά έσοδα θα δίνονται σε κοινωφελή ιδρύματα και οργανισμούς.

Το πρωτάθλημα θα αποτελείται από τους τέσσερις (4) αγώνες που διοργανώνει κάθε χρόνο η Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου οι οποίοι θα προσμετρούν βαθμολογικά στο πρωτάθλημα.
Οι αγώνες που περιλαμβάνονται αφορούν μονοήμερα και διήμερα ράλι ακριβείας και μπορεί να περιλαμβάνουν τεστ δεξιοτεχνίας. Δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα έχουν όλοι όσοι κατέχουν όχημα 25 ετών και άνω συμπεριλαμβανομένων και ΜΗ μελών της Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Κύπρου (ΛΙΚΟΚ).

Το πρόγραμμα αγώνων όπως έχει διαμορφωθεί έχει ως εξής:
1.Ανοιξιάτικος Αγώνας Ακριβείας 2017, / Spring Regularity Challenge 2017, Μονοήμερος Αγώνας στις 9 Απριλίου 2017,
2.Διεθνής Αγώνας Ακριβείας 2017 / International Regularity Challenge 2017, Διήμερος Αγώνας στις 24 και 25 Ιουνίου 2017
3.Αγώνας Ακριβείας Ιδρύματος Θεοτόκος 2017 / Theotokos Regularity Challenge 2017, Μονοήμερος Αγώνας στις 15 Οκτωβρίου 2017
4.Χριστουγεννιάτικος Αγώνας Ακριβείας 2017 / Christmas Regularity Challenge 2017, Μονοήμερος Αγώνας στις 10 Δεκεμβρίου 2017


Οδηγοί και συνοδηγοί, θα βαθμολογούνται ξεχωριστά και θα συγκεντρώνουν βαθμούς σε κάθε αγώνα ανάλογα με τη θέση κατάταξης τους. Πρωταθλητής ανακηρύσσεται ο οδηγός και ο συνοδηγός με το μεγαλύτερο άθροισμα βαθμών στο σύνολο των τεσσάρων αγώνων.
Στο τέλος του πρωταθλήματος, σε ειδική τελετή, θα γίνει η ανακήρυξη των πρωταθλητών και η απονομή των επάθλων. Οι τρείς πρώτη οδηγοί και συνοδηγοί της γενικής κατάταξης θα λάβουν πέραν από το κύπελλο και χρηματική αμοιβή.
Επιπρόσθετα, οι νικητές των επιμέρους κατηγοριών, θα λάβουν πέραν από το κύπελλο, δωρεάν συμμετοχές σε αγώνες της επόμενης χρονιάς.
Τέλος, για όλους τους φίλους της Λέσχης, θα υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής στους αγώνες χωρίς όμως αυτοί να προσμετρούν στο πρωτάθλημα, όπως ισχύει και για τα συμβατικά οχήματα κατηγορίας Χ.
Η πρεμιέρα για τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος κλασικού αυτοκινήτου, θα γίνει στις 9 Απριλίου με τον Ανοιξιάτικο Αγώνα Ακριβείας, πλησιάζει. και οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τους κανόνες και κανονισμούς που διέπουν το πρωτάθλημα και τον κάθε αγώνα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της ΛΙΚΟΚ στο τηλέφωνο +357 7000 9000 και +357 25 391 774.


Έναρξη: Κυριακή, Απριλίου 09, 2017
Λήξη: Κυριακή, Δεκεμβρίου 10, 2017


Επαρχία :

Πόλη/Χωριό :

Κατηγορία : Άλλα

Classic Cars Regularity Championship

Αναζήτηση Εκδήλωσης

Μηνιαίες Εκδηλώσεις

Κύριες Ετήσιες Εκδηλώσεις

Αθλητικές Εκδηλώσεις 2018

Newsletter

Όνομα
Please provide your Name

EMAIL
Please provide your email

Invalid Input