Μια Ιστορία Χριστουγέννων
Ελληνικά
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»Μια Ιστορία Χριστουγέννων
Μια Ιστορία Χριστουγέννων

Ένα παραδοσιακό κονσέρτο Χριστουγέννων έρχεται κοντά σας απο τη Σχολή Μουσικού Θεάτρου Λεμεσού (LTAS)!

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Σχολή Μουσικού Θεάτρου Λεμεσού (LTAS), ένα δυναμικό σχολείο θεάτρου, το οποίο έχει ως στόχο να συμβάλει στην πολιτιστική ζωή της Λεμεσού, φέρνει στη σκηνή το: "ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ".

Παραστάσεις:
Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 18:30
Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 15:00 και 18:30
Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 15:00 και 18:30

Χώρος:
Limassol Theatre Arts School
Παναθηναίων 13
Αγία Ζώνη
Λεμεσός 3031, Κύπρος
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: +357 99 324 123

Τιμή Εισιτηρίων: 5 Ευρώ

Προκρατήσεις εισιτηρίων:
Μέσω τηλεφώνου στο 99117173, 99784927
Μέσω e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Μέσω της ιστοσελίδας μας στο
http://www.limassolarts.com/upcoming-events.php

Για οδηγίες http://limassolarts.com/contact.php

Η παράσταση θα είναι στην Αγγλική γλώσσα.

Φέτος πηγαίνουμε ταξίδι, πίσω στη ρίζα των Χριστουγέννων - πίσω στη Βηθλεέμ, όπου γεννήθηκε ένα μικρό αγόρι. Οι μικροί ταλαντούχοι καλλιτέχνες μας αφηγούνται τη παραδοσιακή ιστορία της Γέννησης, σε μία ανεπανάληπτη παραγωγή απο το μοναδικό LTAS!

Μετά από τις επιτυχημένες Χριστουγέννιάτικες μουσικές παραστάσεις μας στο παρελθόν, το "The Tin Soldier and the Ballerina" το 2016, "Little Jack Frost" το 2015, το "Little Match Girl" το 2014 και πολλές ακόμα κλασικές ιστορίες τα προηγούμενα χρόνια, "Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία" υπόσχεται να φέρει αφθονία σκέψεων και συναισθημάτων στη σκηνή!
Οι καταπληκτικοί μαθητές μας, δείχνουν τις εορταστικές ικανότητές τους στη σκηνή, υπενθυμίζοντας σε όλους το τι σημαίνουν τα Χριστούγεννα για εσένα και εμένα, το θαυμαστικό γεγονός που γιορτάζουμε και το τι διδάσκουν τα Χριστούγεννα για την αγάπη του Θεού, τον Λόγο Του και την ειρήνη στη γη. Το LTAS είναι έτοιμο να ψυχαγωγήσει παιδιά και ενήλικες με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, συναρπαστικές χορογραφίες και αφήγηση της ιστορίας των Χριστουγέννων, που σίγουρα θα αγγίξει την καρδιά.Έναρξη: Παρασκευή, Δεκεμβρίου 08, 2017
Λήξη: Κυριακή, Δεκεμβρίου 10, 2017


Επαρχία : Λεμεσός

Πόλη/Χωριό : Δήμος Λεμεσού

Κατηγορία : Θέατρο

Christmas Story

Αναζήτηση Εκδήλωσης

Μηνιαίες Εκδηλώσεις

Κύριες Ετήσιες Εκδηλώσεις

Αθλητικές Εκδηλώσεις 2018

Newsletter

Όνομα
Please provide your Name

EMAIL
Please provide your email

Invalid Input