Έκθεση Φωτογραφίας «Νέοι και Παράδοση» από τα κέντρα Νεότητας Πάφου
Ελληνικά
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»Έκθεση Φωτογραφίας «Νέοι και Παράδοση» από τα κέντρα Νεότητας Πάφου
Έκθεση Φωτογραφίας «Νέοι και Παράδοση» από τα κέντρα Νεότητας Πάφου

Τα κέντρα Νεότητας Πάφου, μέλη του Κυπριακού Οργανισμού Κέντρων Νεότητας διοργανώνουν την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Νέοι και Παράδοση», η οποία θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018, ώρα 19:30, στο Τεχνόπολις 20.

Χώρος:
Τεχνόπολις 20 Πολιτιστικό Κέντρο
Λεωφόρος Νικολάου Νικολαΐδη 18
Πάφος 8010, Κύπρος
Τηλέφωνο: 7000 2420
Ιστοσελίδα: www.technopolis20.com

Η έκθεση φωτογραφίας ‘’Νέοι και Παράδοση’’ θα εγκαινιαστεί από την έπαρχο Πάφου κα Μαίρη Λάμπρου, την Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19:30 στο Τεχνόπολις 20 και θα ακολουθήσει δεξίωση.

Διάρκεια έκθεσης: 19 - 26 Ιανουαρίου 2018

Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 17:00 – 19:00 & Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 – 13:00

Η έκθεση είναι απόρροια μιας σειράς ξεναγήσεων που έγιναν από εθελοντές, μέλη των κέντρων νεότητας Τσάδας, Κονιών, Σαλαμιούς, Κουκλιών, Παναγιάς και Στατού - Αγίου Φωτίου. Το κάθε κέντρο νεότητας, από τα 6 συνολικά κέντρα που λαμβάνουν μέρος, ανέλαβε την πραγματοποίηση μιας φιλοξενίας - ξενάγησης στο χωριό του.

Η ξενάγηση έγινε στα σημαντικότερα πολιτισμικά ή ιστορικά σημεία του κάθε χωριού καθώς και σε σημεία θέας, ενώ ταυτόχρονα έγινε και φωτογραφική καταγραφή προσώπων και χώρων από κάθε χωρίο.

Η δράση ‘Φωτογραφίζουμε τα χωριά της Πάφου, Γνωρίζουμε την παράδοση’ τέθηκε ως ένας στόχος πρόκληση για τους νέους της επαρχίας Πάφου. Η ιδέα προέκυψε γιατί οι εθελοντές ένιωσαν την ανάγκη να δημιουργήσουν δεσμούς συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης μεταξύ τους αλλά και να μετέχουν στην κουλτούρα της Κύπρου, βιώνοντας ο καθένας ξεχωριστά την φιλοξενία σε διάφορα χωριά της Κύπρου και γνωρίζοντας το πολιτισμικό τοπίο από το οποίο προέρχονται οι εθελοντές των κέντρων νεότητας.

Έναρξη: Παρασκευή, Ιανουαρίου 19, 2018
Λήξη: Παρασκευή, Ιανουαρίου 26, 2018


Επαρχία : Πάφος

Πόλη/Χωριό : Δήμος Πάφου

Κατηγορία : Έκθεση τέχνης

tradition

Αναζήτηση Εκδήλωσης

Μηνιαίες Εκδηλώσεις

Κύριες Ετήσιες Εκδηλώσεις

Αθλητικές Εκδηλώσεις 2018

Newsletter

Όνομα
Please provide your Name

EMAIL
Please provide your email

Invalid Input