Συναυλία: "On the wings of love" - Faneromeni 18 Arts Festival
Ελληνικά
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»Συναυλία: "On the wings of love" - Faneromeni 18 Arts Festival
Συναυλία: "On the wings of love" - Faneromeni 18 Arts Festival

Για να χορέψεις τανγκό, πρέπει να αισθάνεσαι ζωντανός και ελεύθερος. Δυνατός ή όχι δεν έχει σημασία. Η ουσία βρίσκεται στην ένταση. Πρέπει να αφουγκράζεσαι, να ακούς και να δέχεσαι. Να αγαπάς με όλη σου την ύπαρξη και η καρδιά σου να είναι κομμάτι του χορού σου.
Αυτό το πάθος, η ένταση και η ελευθερία, τα αναμφισβήτητα χαρακτηριστικά των χωρών της Λατινικής Αμερικής αλλά και της Μεσογείου, τα φτερά του έρωτα, είναι που ένωσαν το καλλιτεχνικό δίδυμο της κυπριακής καταγωγής υψιφώνου Βιβιάννας Γιαννάκη και του αργεντινοϊταλού μουσικού Mariano Gil.
Με κοινό πάθος τη μουσική και κίνητρο τη μουσική παράδοση των χωρών τους, δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για βραδιά γεμάτη πάθος, ένταση και υπέροχο ρυθμό.
Η ένωση των δυο ταλαντούχων καλλιτεχνών μας, έχουν ως αποτέλεσμα την παρουσίαση μεσαιωνικών Kυπριακών τραγουδιών, τραγουδιών του Ελληνικού κόσμου και φυσικά Αργεντίνικο Tango, ενώ ταυτόχρονα η σύγχρονη μουσική εξέλιξη, παρουσιάζεται μέσω των νεώτερων συνθετών C. Domeniconi, A. Piazzolla, R. Dyens και M. Gil κ.ά.

Χώρος:
Αυλή του Πολιτιστικού Ίδρύματος Τραπέζης Κύπρου
Φανερωμένης 86-88-90
Τ.Θ. 21995
1515 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλ. +357 22 128 157
Τηλεομοιότυπο +357 22 662 898
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.boccf.org

Είσοδος Ελεύθερη

Πέμπτη, Ιουλίου 12, 2018, 21:00


Επαρχία : Λευκωσία

Πόλη/Χωριό : Δήμος Λευκωσίας

Κατηγορία : Μουσική

Wings

Αναζήτηση Εκδήλωσης

Μηνιαίες Εκδηλώσεις

Αθλητικές Εκδηλώσεις 2018

Newsletter

Όνομα
Please provide your Name

EMAIL
Please provide your email

Invalid Input