Μικρές Αποδράσεις
Ελληνικά
Είσαι εδώ:Αρχική»Οργανώστε το ταξίδι σας»Μικρές Αποδράσεις

Κύπρος: Μικρές Αποδράσεις...

Αποδράσεις για το Σαββατοκύριακο

Με τις τόσες πολλές, διαφορετικές αλλά και μοναδικές εμπειρίες που μπορεί κανείς να βιώσει  στο νησί, μια σύντομη απόδραση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Ιούνιο αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για να ανακαλύψετε την Κύπρο σε μικρές “δόσεις” .

Τα πακέτα που έχει ετοιμάσει ειδικά για εσάς ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), απλοποιεί την όλη διαδικασία καθώς συνδυάζουν προτάσεις για διαμονή, γαστρονομικές επιλογές και προτάσεις για επισκέψεις σε μνημεία και αξιοθέατα. Το μόνο που θα πρέπει εσείς να κάνετε είναι να επιλέξετε το πακέτο που σας ταιριάζει καλύτερα, να κάνετε την κράτηση σας …. και να αποδράσετε!

Το πρόγραμμα των «μικρών αποδράσεων» περιλαμβάνει μια φανταστική επιλογή ξενοδοχείων δυο, τριών, τεσσάρων και πέντε αστέρων, καθώς επίσης και ξενοδοχειακά διαμερίσματα, έτσι ώστε να μπορέσετε να προσαρμόσετε το διάλειμμα σας στον προϋπολογισμό αλλάκαι τη διάθεσή σας. Το πρόγραμμα καλύπτει διαμονή από το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι και την αναχώρηση αργά την Κυριακή το βράδυ σε ξενοδοχειακό κατάλυμα της επιλογής σας, συμπεριλαμβανομένου προγεύματος και δείπνου. Επίσης, προσφέρεται και το μεσημεριανό γεύμα της Κυριακής σε συγκεκριμένα εστιατόρια και ταβέρνες της περιοχής, από τα οποία θα επιλέξετε.

Για να γίνει η απόδραση σας ακόμη πιο συναρπαστική και ενδιαφέρουσα,  ο ΚΟΤ προτείνει επίσης θεματικές εκδρομές με τη συνοδεία ξεναγού. Η πλειοψηφία των εκδρομών πραγματοποιείται σε περιοχές με φυσική ομορφιά, όπου μπορείτε να απολαύσετε τη βόλτα σας ακολουθώντας ένα μονοπάτι της φύσης ή ακόμη να επισκεφθείτε τα πάμπολλα Μουσεία, Εκκλησίες και άλλα ενδιαφέροντα μνημεία.  

Εάν η περιποίηση και η χαλάρωση είναι περισσότερο στο ύφος σας, τότε οι μίνι διακοπές σε σπα θα φορτίσουν τις μπαταρίες σας και θα σας αναζωογονήσουν έτσι ώστε να είστε έτοιμοι για την καινούργια βδομάδα, ενώ ταυτόχρονα θα προσθέσουν και μια αίσθηση πολυτέλειας στο Σαββατοκύριακο σας.

Γι’ αυτό ετοιμάστε τις βαλίτσες σας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Cyprus Short Escapes για να κάνετε την κράτηση σας και απολαύστε μια απόδραση με μια διαφορετική νότα!

Για κρατήσεις: www.cyprusshortescapes.com / Τηλ: 77 778 050.

Για να δείτε το φυλλάδιο "Κύπρος Μικρές Αποδράσεις... Μεγάλες Εμπειρίες", πατήστε εδώ.

Newsletter

Όνομα
Please provide your Name

EMAIL
Please provide your email

Invalid Input