fbpx
EL

Kύπρος ένα μείγμα εμπειριών

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού

Ανακαλύψτε ένα νησί με πλούσια ιστορία και πολιτισμό, γεμάτο υπέροχες εμπειρίες που σας περιμένουν να τις απολαύσετε. Αν προγραμματίζετε ταξίδι στην Κύπρο, όλα όσα χρειάζεστε για να σχεδιάσετε το τέλειο ταξίδι σας είναι εδώ στην ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού.

Μοναδικές
εμπειρίες

Όποια και αν είναι η εποχή, η Κύπρος προσφέρει πάρα πολλές ευκαιρίες για να βιώσετε νέες, ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές δραστηριότητες, εκδηλώσεις και έθιμα.

 

Όποια και αν είναι η εποχή, η Κύπρος προσφέρει πάρα πολλές ευκαιρίες για να βιώσετε νέες, ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές δραστηριότητες, εκδηλώσεις και έθιμα.

 
 

Όποια και αν είναι η εποχή, η Κύπρος προσφέρει πάρα πολλές ευκαιρίες για να βιώσετε νέες, ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές δραστηριότητες, εκδηλώσεις και έθιμα.

 
 

Όποια και αν είναι η εποχή, η Κύπρος προσφέρει πάρα πολλές ευκαιρίες για να βιώσετε νέες, ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές δραστηριότητες, εκδηλώσεις και έθιμα.

 
 

Όποια και αν είναι η εποχή, η Κύπρος προσφέρει πάρα πολλές ευκαιρίες για να βιώσετε νέες, ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές δραστηριότητες, εκδηλώσεις και έθιμα.

 

Παρακολουθήστε βίντεο που αναδεικνύουν
τα αξιοθέατα, τις φυσικές ομορφιές, τις
δραστηριότητες και εκδηλώσεις στο νησί.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 360 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Προσεχείς Εκδηλώσεις

Στην ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού μπορείτε να βρείτε τις τρέχουσες και μελλοντικές τοπικές, πολιτιστικές, μουσικές, αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις στην Κύπρο.

bowls.jpg
dodekaimero.jpg
GRANPRIXPAPHOS.jpg
8-Charles-Olivieri-Munroe.jpg
CHP_7926.jpg
TRAIL-2.jpg
365limassol.jpg
10-Snowman.jpg

Χάρτες
της Κύπρου

Εξερευνήστε τις Επαρχίες και πόλεις της Κύπρου και βρείτε ποδηλατικές διαδρομές, παραλίες, λιμάνια, μουσεία, πολιτιστικές διαδρομές, διαδρομές του κρασιού, μνημεία και πολλά άλλα

NEWSLETTER

*to view our privacy policy and terms of use click here

Η παρακολούθηση συνεδρίων και σεμιναρίων ή η επαγγελματική κατάρτιση κάτω από τον ήλιο της Μεσογείου αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κίνητρο για πολλούς σύνεδρους. Το Cyprus Convention Bureau (CCB) μπορεί να προσφέρει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες για την πραγματοποίηση επιτυχημένων επιχειρηματικών εκδηλώσεων στο όμορφο νησί της Αφροδίτης.

Η Κύπρος ευνοεί τη θετική έκβαση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων για πολλούς λόγους… Οι κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί με τους σύντομους και ήπιους χειμώνες και την άφθονη ηλιοφάνεια για περισσότερες από 300 ημέρες το χρόνο, που είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές στο Μεσογειακό τμήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ),  προσφέρουν τη δυνατότητα για συνδυασμό των εργασιών ενός συνεδρίου με την πραγματοποίηση διαφόρων υπαίθριων δραστηριοτήτων. Επιπλέον, οι κοντινές αποστάσεις που συνδέουν όλες τις περιοχές του νησιού καθιστούν τη διακίνηση εντός του νησιού ιδιαίτερα εύκολη και ευχάριστη.

Η Κύπρος διαθέτει έναν από τους παλαιότερους πολιτισμούς παγκοσμίως - με ιστορία πέραν των 11.000 χρόνων. Οι σύνεδροι μπορούν να βυθιστούν στον πλούτο του αρχαίου πολιτισμού, απολαμβάνοντας παράλληλα ένα ζεστό καλωσόρισμα από τους φιλόξενους κατοίκους. Οι ζεστές αμμουδιές, η νόστιμη κουζίνα, οι παραδοσιακές ταβέρνες, τα κομψά μπαρ προσφέρουν μια πληθώρα επιλογών για χαλάρωση και ψυχαγωγία, που μπορούν να συνδυαστούν άψογα με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Οι πλείστες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του νησιού είναι κατάλληλα εξοπλισμένες για την πραγματοποίηση επαγγελματικών εκδηλώσεων με συνεδριακές εγκαταστάσεις, οι οποίες διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Οι σύνεδροι έχουν επίσης την δυνατότητα επιλογής χώρου διαμονής, εφόσον μπορούν να καταλύσουν είτε στον ίδιο χώρο που διεξάγεται η εκδήλωσή τους είτε σε άλλη ξενοδοχειακή μονάδα. Επίσης διαθέσιμοι είναι και χώροι για πραγματοποίηση μικρών συνεδρίων, επίσημων δείπνων, θεματικών βραδιών και εναρκτήριων τελετών σε ειδικές αίθουσες για τον σκοπό αυτό. Για τον ίδιο σκοπό διαθέσιμα είναι και διάφορα πολιτιστικά σημεία, όπως μεσαιωνικά κάστρα και αρχαία αμφιθέατρα.

Και όταν πρόκειται για πρόσθετα κίνητρα για τους συμμετέχοντες του συνεδρίου σας, θα σας είναι δύσκολο να επιλέξετε ανάμεσα στις διαδρομές του κρασιού, τις κρουαζιέρες, τις αθλητικές δραστηριότητες και σε άλλες δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα τα σπα και οι χώροι ευεξίας. Προσφέρονται επίσης διάφορες επιλογές για πραγματοποίηση παραδοσιακών δραστηριοτήτων στο νησί.

Το Cyprus Convention Bureau είναι ειδικά σχεδιασμένο, για να παρέχει υποστήριξη σε εταιρείες από το εξωτερικό για διοργάνωση επιχειρηματικών εκδηλώσεων στην Κύπρο, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα ελκυστικό πακέτο παροχών και κινήτρων με διάφορα προνόμια, όπως για παράδειγμα την προσφορά δώρων και ενημερωτικού υλικού, την παραλαβή και το καλωσόρισμα στο αεροδρόμιο, κουπόνια για τη φιλοξενία των συνέδρων, καθώς και την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη.

Η  Κύπρος διαθέτει εκατοντάδες αίθουσες έχοντας τη δυνατότητα να φιλοξενήσει χιλιάδες συνέδρους σε επιχειρηματικές εκδηλώσεις και να προσφέρει διαμονή σε ξενοδοχεία. Παρέχει επίσης τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε επαγγελματικές συναντήσεις, οι οποίες θα χαρακτηρίζονται από ζεστασιά και ενθουσιασμό, τα οποία σίγουρα θα πάρετε πίσω μαζί σας στη χώρα σας. Ταυτόχρονα, θα σας αφήσει γεμάτους αναμνήσεις, ενθύμια της αξέχαστης διαμονής σας στο νησί.  

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Cyprus Convention Bureau:

Τηλ: +357 22 691 255 / +357 22 691 186 / +357 22 691 254

Φαξ: +357 22 691 313

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Κίνητρα

Η υπόσχεση για διάλειμμα από τη δουλειά εξορμώντας σε ένα πανέμορφο νησί, όπου το κλίμα είναι απίστευτο, η κουζίνα πεντανόστιμη και οι δραστηριότητες συναρπαστικές, αποτελούν κίνητρο για τον καθένα.

 Η Κύπρος είναι ευλογημένη χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά της και τις διάφορες εμπειρίες που προσφέρει, δίνοντας ευκαιρίες επαγγελματικής κατάρτισης σε συνδιασμό με διαλείμματα που εμπνέουν την παραγωγικότητα και την ομαδική εργασία.

Έτσι λοιπόν είτε πρόκειται για μια κρουαζιέρα στο βαθύ γαλάζιο της Μεσογείου, όπου ο αναζωογονητικός αέρας της θάλασσας εμπνέει τη γέννηση καινούργιων ιδεών, είτε πρόκειται για μια παρτίδα γκολφ με τους συνεργάτες ή τους υποψήφιους πελάτες σας σε ένα από τα πριβέ γήπεδα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, είτε ακόμα αν επιλέξετε να απολαύσετε απλώς τη φυσική γοητεία του τοπίου, η Κύπρος έχει να προσφέρει ό,τι καλύτερο στην επιιχείρησή σας, στο προσωπικό σας αλλά και στους συνεργάτες σας.

Το φάσμα των επιλογών για αθλητικές δραστηριότητες είναι τεράστιο. Τένις, ποδηλασία, πεζοπορία, καταδύσεις, σκι, ψάρεμα, σαφάρι με τζιπ και πολλά άλλα βρίσκονται στη διάθεσή σας, για να τα απολαύσετε και μέσω τους να ενισχύσετε το πνεύμα ομαδικότητας των υπαλλήλων σας. Η Κύπρος προσφέρει επίσης και πιο χαλαρωτικές εναλλακτικές λύσεις μέσα από μια σειρά από πολυτελή θέρετρα και σπα, τα οποία θα αναζωογονήσουν τις αισθήσεις σας και θα σας ηρεμήσουν, καθαρίζοντας το σώμα και το μυαλό σας. Ταυτόχρονα, μπορείτε να βιώσετε ποικίλες και διαφορετικές μεταξύ τους εμπειρίες. Ζήστε στους έντονους και γρήγορους ρυθμούς των πολυσύχναστων πόλεων, όπου τα πάντα μεταβάλλονται ταχύτατα και όπου μπορείτε να συναντήσετε κάθε είδος ψυχαγωγίας, όπως για παράδειγμα εργαστήρια και πολιτιστικούς χώρους και χώρους για μεγάλης κλίμακας εκδηλώσεις. Συναντήστε τις παραδόσεις του νησιού και το μοναδικό πολιτισμό του στα χωριά, γευτείτε τα παραδοσιακά εδέσματα και βιώστε από κοντά τις αυθεντικές παραδοσιακές εμπειρίες στα χωριά.  Και τέλος αναζητήστε την έμπνευση και την ηρεμία στη φυσική ομορφιά της υπαίθρου της Κύπρου.

Επιπλέον, διατίθεται μια μεγάλη γκάμα οργανωμένων εκδρομών και διαδρομών, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων επίσκεψη σε οινοποιεία, μονοπάτια της φύσης, διαδρομές τέχνης που συναντούν αρχαίους θρύλους, θεματικές δραστηριότητες, παραδοσιακές ασχολίες και μια πληθώρα άλλων αναζωογονητικών και ευχάριστων δραστηριοτήτων.

Το Cyprus Convention Bureau είναι ειδικά σχεδιασμένο, για να παρέχει βοήθεια στην οργάνωση  επιχειρηματικών εκδηλώσεων και διαλειμμάτων για παροχή κινήτρων στο προσωπικό μιας επιχείρησης. Ταυτόχρονα υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ιδιωτικών εταιρειών στο νησί που μπορούν να αναλάβουν τη διοργάνωση επιχειρηματικών εκδηλώσεων, εφόσον διαθέτουν έμπειρο και πολύγλωσσο προσωπικό. Το Cyprus Convention Bureau προσφέρει επίσης ελκυστικά πακέτα, προνόμια και στήριξη για επιχειρήσεις του εξωτερικού για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, εκδρομών και άλλων δραστηριοτήτων στην Κύπρο.  Ανάμεσα στα κίνητρα που προσφέρει είναι η προσφορά δώρων και ενημερωτικού υλικού, η παραλαβή και το καλωσόρισμα στο αεροδρόμιο, παροχή κουπονιών για τη φιλοξενία των συνέδρων, καθώς και την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη.

Διαθέτοντας όλα τα απαραίτητα συστατικά, η Κύπρος σας προσφέρει την ευκαιρία να δημιουργήσετε το πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Το μόνο βέβαιο είναι ότι, τόσο εσείς όσο και οι φιλοξενούμενοι σας, θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι από τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει το νησί.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποστήριξη επικοινωνείστε με το Cyprus Convention Bureau:

Τηλ: +357 22 691 255 / +357 22 691 186 / +357 22 691 254

Φαξ: +357 22 691 313

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Υφυπουργείο Τουρισμού ιδρύθηκε και λειτουργεί σύμφωνα με τις πρόνοιες του Νόμου που προβλέπει για την Ίδρυση Υφυπουργείου Τουρισμού, τον Διορισμό Υφυπουργού Τουρισμού παρά τω Προέδρω και για συναφή θέματα του 2018.

Σύμφωνα με τον Νόμο, ο στόχος ίδρυσης του Υφυπουργείου Τουρισμού, είναι η σύσταση στρατηγικής και εποπτικής αρχής με εξουσίες χάραξης εθνικής στρατηγικής για τον τουρισμό, προώθηση και προβολή της Κύπρου ως τουριστικός προορισμός, καθώς και εφαρμογή της τουριστικής νομοθεσίας με τις ακόλουθες, μεταξύ άλλων, κύριες αρμοδιότητες:
- Χάραξη, συντονισμός και υλοποίηση ολοκληρωμένης εθνικής Στρατηγικής Τουρισμού με τη χρήση των απαραίτητων οριζόντιων πολιτικών.
- Στήριξη των επενδύσεων στον Τουρισμό.
- Προώθηση της τουριστικής συνείδησης, εκπαίδευσης και επιμόρφωσης.
- Εφαρμογή της τουριστικής νομοθεσίας και εποπτεία του τουριστικού τομέα.

Του Υφυπουργείου Τουρισμού προΐσταται ο Υφυπουργός Τουρισμού και αποτελείται από το γραφείο του Γενικού Διευθυντή και τις ακόλουθες Διευθύνσεις και Τομείς:

- Διεύθυνση Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας,
- Διεύθυνση Διασφάλισης Ποιότητας,
- Διεύθυνση Στρατηγικής και Ανάπτυξης Προϊόντων.

- Τομέας Α' Διοίκησης
- Τομέας Β' Διοίκησης

Το προσωπικό του Υφυπουργείου στελεχώνει τα ακόλουθα γραφεία:
- Την Κεντρική Υπηρεσία στη Λευκωσία
- Τα Επαρχιακά Γραφεία σε διάφορες πόλειες και χωριά της Κύπρου.
- Τα γραφεία Εξωτερικού.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τη Νομοθεσία παρακαλώ πατήστε εδώ.

Το Υφυπουργείο Τουρισμού  έχει γραφεία στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Τα Κεντρικά Γραφεία βρίσκονται στη Λευκωσία, ενώ υπάρχουν και Επαρχιακά Γραφεία σε άλλες πόλεις και περιοχές σε όλο το νησί – Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Αγία Νάπα, Πρωταρά, Πάφο, Κάτω Πάφο, Γερμασόγεια, Πλάτρες και Πόλη Χρυσοχούς. Υπάρχουν επίσης και έξι γραφεία επιθεωρητών που λειτουργούν στη Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο, Αγία Νάπα και Πόλη Χρυσοχούς.

Διεύθυνση Κεντρικών Γραφείων Υφυπουργείου Τουρισμού
Λεωφόρος Λεμεσού 19, 2112 Αγλαντζιά, Λευκωσία
Τηλέφωνο: +357 22 691 100
Φαξ: +357 22 331 644, +357 22 334 696
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αριθμός Εγγραφής στο Μητρώο ΦΠΑ:

Επιπλέον, το Υφυπουργείο Τουρισμού  έχει ενεργά γραφεία σε δεκαπέντε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο - Λονδίνο, Φρανκφούρτη, Βερολίνο, Παρίσι, Στοκχόλμη, Αθήνα, Ζυρίχη,  Άμστερνταμ, Μόσχα, Τελ Αβιβ, Αγία Πετρούπολη, Βαρσοβία, Ντουμπάι και Κίεβο.

Παράπονα και Ερωτήσεις, τα οποία σχετίζονται με τις ευθύνες του Υφυπουργείου Τουρισμού  που αναφέρονται πιο πάνω, είναι ευπρόσδεκτα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Τηλεφωνική Γραμμή Υποβολής Παραπόνων +357 22691111 η οποία λειτουργεί με αυτόματο τηλεφωνητή σε μη εργάσιμες ώρες και μέρες.

VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love Перейдите на официальное зеркало Вавада и играйте без блокировок. Современное casino Vavada: регистрация на Vavada, как играть на бонусы, где искать промокоды и рабочие зеркала официального сайта казино.

KMSPICO

Казино Vavada приветствует новичков щедрыми бонусами, разнообразием игровых автоматов с RTP на уровне 97-99% и мгновенным кэшаутом. Вавада регистрация и получай массу удовольствия от слотов, настолок, турниров и лайв-игр. Кракен Ссылка Кракен Ссылка Регистрация на рабочем зеркале официального сайта казиноshellyhoward.com. Получи бонусы 100 фриспинов и 100% к депозиту.