fbpx
EL
Μουσείο Παραμυθιού
Μουσείο Παραμυθιού

Το μουσείο Παραμυθιού στεγάζεται σε μια υπέροχη παλιά έπαυλη στην καρδιά της Λευκωσίας.

Ο στόχος του μουσείου είναι να διαδοθεί η πολιτιστική κληρονομιά των παραμυθιών, θρύλων και παραδόσεων της Κύπρου αλλά και όλου του κόσμου. Στο μουσείο διοργανώνονται αφηγήσεις παραμυθιών, θεματικές εκθέσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, όπως και εκδηλώσεις και παραστάσεις βασισμένες σε παραμύθια.

Το μουσείο αποτελεί προέκταση του Συστημικού Ινστιτούτου Ερευνών Κύπρου, ένα ερευνητικό κέντρο θεωρητικής εξέλιξης και συστημικής εφαρμογής. Στο μουσείο οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν για την εξέλιξη των παραμυθιών, να φτιάξουν δικές τους ιστορίες, να ανακαλύψουν κρυμμένα περάσματα, να ανοίξουν μυστικά κουτιά και να νιώσουν την μαγεία των παραμυθιών να ζωντανεύει.
 

Περιοχή: Λευκωσία
Διεύθυνση: Γρανικού 32, Παλιά Λευκωσία
Τηλ. Επικοινωνίας: Τηλ.: +357 22 376 522
Ώρες Λειτουργίας: Σάββατο: 10:00-14:00
Περίοδος Λειτουργίας: Όλο τον χρόνο.
Κλειστό κατά τις Δημόσιες Αργίες.
Τιμή Εισόδου: €5,00
  Οι ώρες λειτουργίας, καθώς και η τιμή εισόδου υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς ειδοποίηση. Συνετό θα ήταν οι επισκέπτες να τα επιβεβαιώνουν πριν την επίσκεψή τους.
 
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.