fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Ανακαλύψτε την Κύπρο»Πολιτισμός»Μουσεία & Γκαλερί»Μουσείο Δασικής Κληρονομιάς Κάμπου
Μουσείο Δασικής Κληρονομιάς Κάμπου
Μουσείο Δασικής Κληρονομιάς Κάμπου
Το μουσείο βρίσκεται σε μια απόσταση μερικών χιλιομέτρων από το μοναστήρι του Κύκκου και ατενίζει από την μια τον κόλπο της Μόρφου και από την άλλη την κορυφή του Ολύμπου.

Το μουσείο/εκθετήριο διαχωρίζεται σε δύο μεγάλες ενότητες: Στο ισόγειο ο επισκέπτης θα γνωρίσει τα δάση του πλανήτη και της Κύπρου, τη διαχρονική ιστορία του δάσους  από την Εποχή του Χαλκού μέχρι και την Αγγλοκρατία. Στο υπόγειο καταγράφεται η σύγχρονη ιστορία της υλοτομίας και της επεξεργασίας του ξύλου με τη χρήση μηχανικών μέσων και άλλων εργαλείων υλοτομίας.

Περιοχή: Λευκωσία
Διεύθυνση: Κοινοτικό Συμβούλιο Κάμπου, Χαρ. Καλαϊτζή 2,  2863 Λευκωσία
Τηλ. Επικοινωνίας: Tηλ: +357 22942450
Ώρες Λειτουργίας: Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο Λειτουργό στο τηλέφωνο  +357 99645400
Περίοδος Λειτουργίας: Όλο τον χρόνο.
Κλειστό τις αργίες.
Τιμή Εισόδου: €3,00, €2,00 μειωμένο και για οργανωμένα γκρουπ, €10 οικογενειακό 
  Οι ώρες λειτουργίας, καθώς και η τιμή εισόδου υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς ειδοποίηση. Συνετό θα ήταν οι επισκέπτες να τα επιβεβαιώνουν πριν την επίσκεψή τους.

 

VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.