fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Ανακαλύψτε την Κύπρο»Maritime»Κρουαζιέρες»Η Κύπρος ως λιμάνι προορισμού
Η Κύπρος ως λιμάνι προορισμού
Η Κύπρος ως λιμάνι προορισμού

Χάρη στην εγγύτητά της στα λιμάνια της Μέσης Ανατολής, τις εξαιρετικές λιμενικές εγκαταστάσεις και τα πολλά και ποικίλα αξιοθέατα της να βρίσκονται σε μικρή απόσταση από τα λιμάνια, η Κύπρος είναι ένας ιδανικός σταθμός για κρουαζιέρες όλων των μεγεθών.

Κατά τη διάρκεια ενός σύντομου σταθμού ενός πλοίου στο νησί, μπορεί κανείς με ευκολία κι άνεση να εξερευνήσει τα πλούσια πολιτιστικά μνημεία της Κύπρου. Οι παράγοντες αυτοί, και πολλοί άλλοι - όπως ένα εξαιρετικά ασφαλές περιβάλλον και αποδεδειγμένη δέσμευση για τα υψηλότερα ταξιδιωτικά πρότυπα - έχουν καταστήσει την Κύπρο ένα από τα πιο ζωτικά και σημαντικά κέντρα κρουαζιέρων στην Ανατολική Μεσόγειο. Πολλά κρουαζιερόπλοια χρησιμοποιούν ήδη την Κύπρος ως βάση για μίνι κρουαζιέρες σε δημοφιλείς προορισμούς της Μέσης Ανατολής κατά τη διάρκεια τουλάχιστον τεσσάρων μηνών του έτους. Επιπλέον, τα περισσότερα διεθνή κρουαζιερόπλοια που πλέουν στην περιοχή περιλαμβάνουν την Κύπρο στα δρομολόγια τους.

Στο σταυροδρόμι ενός χωνευτηρίου πολιτισμών για πάνω από 10.000 χρόνια, το μικρό νησί είναι προικισμένο με μια εξαιρετικά πλούσια ιστορική κληρονομιά που περιλαμβάνει νεολιθικά ερείπια, άμεσα αναγνωρίσιμα ελληνικά και ρωμαϊκά μνημεία, τρομερά κάστρα Σταυροφόρων, παλαιοχριστιανικές βασιλικές, λαμπερές βυζαντινές εκκλησίες και πολλά περισσότερα.

Από τα λιμάνια της Κύπρου μπορεί κανείς να επισκεφθεί σημαντικά αξιοθέατα μέσα σε μια ώρα με το αυτοκίνητο. Τα πιο εντυπωσιακά αρχαιολογικά και ιστορικά αξιοθέατα είναι πιο προσιτά από το λιμάνι της Λεμεσού. Περιλαμβάνουν το Κούριο - ένα αρχαίο ελληνορωμαϊκό θέατρο εντυπωσιακά σκαρφαλωμένο πάνω σε ένα βράχο, με θέα τα καταπράσινα χωράφια και τα γαλάζια νερά της Μεσογείου - και το μεσαιωνικό φρούριο των Σταυροφόρων, Κολόσσι. Κατευθυνθείτε βόρεια της Λεμεσού και θα βρεθείτε στους πρόποδες της πευκόφυτης οροσειράς του Τροόδους, με γοητευτικά χωριά με πετρόκτιστα σπίτια, όπως το Όμοδος και η Λάνεια κατά μήκος της διαδρομής. Η Πάφος, στη δυτική ακτή, έχει τόσα πολλά ιστορικά μνημεία που το σύνολο της Κάτω Πάφου έχει περιληφθεί στον Παγκόσμιο Κατάλογο Πολιτισμικής Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ. Μεταξύ των πιο συναρπαστικών αρχαιολογικών της χώρων είναι τα αρχαία ρωμαϊκά ψηφιδωτά στις Οικίες του Αιώνα και του Διόνυσου, οι Τάφοι των Βασιλέων και η Στήλη του Αποστόλου Παύλου.

Ποικίλες και ενδιαφέρουσες εκδρομές μπορούν επίσης να οργανωθούν από το λιμάνι της Λάρνακας. Αυτές περιλαμβάνουν το μεσαιωνικό χωριό Λεύκαρα - διάσημο για τα χειροποίητα κεντήματά του, την οροσειρά του Τροόδους, την πρωτεύουσα Λευκωσία, και τα αξιοθέατα γύρω από τη Λεμεσό και τη Λάρνακα.

Με τόσα πολλά να δείτε και να κάνετε σ΄ ένα μικρό και πανέμορφο νησί, ανακαλύπτοντας κάτι νέο και ενδιαφέρον για μια σύντομη στάση, δεν είναι μόνο εύκολο, αλλά μια εμπειρία που πρέπει να γευτείτε και να απολαύσετε.

VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.