fbpx
EL
Medflora Museum Cyprus
Medflora Museum Cyprus
Το MedfloraMuseumCyprusείναι ένα θεματικό μουσείο για τα θεραπευτικά φυτά. Αποτελείται από το Μονοπάτι της Περσεφόνης και από το εκθετήριο αποξηραμένων βοτάνων Ορφέας.  Μέσα από το Μονοπάτι της Περσεφόνης ο επισκέπτης μπορεί να περιδιαβεί  20 λεπτά μέσα από ένα  καταπράσινο μονοπάτι. Οι μυρωδιές και τα χρώματα από τα 80 και πλέον φαρμακευτικά βότανα, το θρόισμα των φύλλων σε συνδυασμό με το τρεχούμενο νερό και το κελαίδημα των πουλιών αποτελούν μια ευχάριστη και μοναδική εμπειρία για τον επισκέπτη.

Στο εκθετήριο αποξηραμένων βοτάνων Ορφέας, ο επισκέπτης μπορεί να δει διάφορα είδη φαρμακευτικών φυτών που βρίσκονται σε προθήκες αποξηραμένα ή στερεοποιημένα σε υγρή ρητίνη και παράλληλα να διαβάσει βασικές πληροφορίες για την ταυτότητα, την ιστορία και τις ιδιότητες των βοτάνων.
Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να περάσουν από το κατάστημα βοτάνων και ενθυμίων Μήδεια, όπου μπορούν να βρουν ποικιλία από βοτανικά αφεψήματα και ιάματα καθώς και χειροποίητες δημιουργίες από το εργαστήρι  EcoBioμε ανακυκλώσιμα και άλλα φυσικά υλικά. 
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.