fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Ανακαλύψτε την Κύπρο»Ύπαιθρος»Χωριά»Χωριό Παραλίμνι
Χωριό Παραλίμνι
Χωριό Παραλίμνι

Το Παραλίμνι αποτελεί κύρια περιοχή για διακοπές στην Επαρχία Αμμοχώστου, με το προάστιο του Πρωταρά να είναι ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο .

Εκατοντάδες ανεμόμυλοι χαρακτηρίζουν το τοπίο και η περιοχή είναι γνωστή για τις παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά και την λεπτή απαλή άμμο. Το Δασικό Πάρκο Κάβο Γκρέκο - που βρίσκεται νοτιοανατολικά του Πρωταρά - είναι ιδιαίτερα όμορφο, με όρμους, σπηλιές, σπάνια χλωρίδα και πανίδα και με μια εκπληκτικά μοναδική θέα.

Στα άλλα αξιοθέατα της περιοχής περιλαμβάνονται το Λαογραφικό Μουσείο / Παραδοσιακή Κατοικία, το οποίο απεικονίζει την καθημερινή ζωή στα παλιά χρόνια και τα αλιευτικά καταφύγια με τα παρεκκλήσια του Αγίου Νικολάου και της Αγίας Τριάδας.

Η περιοχή έχει επίσης σημαντικά θρησκευτικά μνημεία, συμπεριλαμβανομένου και του δίκλιτου ναού του 13ου αιώνα που είναι αφιερωμένος στην Παναγία, ο οποίος είναι διακοσμημένος με ασυνήθιστα πιάτα πορσελάνης του 18ου αιώνα και στεγάζει κι ένα μικρό εκκλησιαστικό μουσείο. Υπάρχει επίσης μια σειρά από άλλες ενδιαφέρουσες εκκλησίες στην ευρύτερη περιοχή.

Ένα θρησκευτικό πανηγύρι προς τιμήν του Αγίου Γεωργίου πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου (Γιορτή του Αγίου Γεωργίου), προσφέροντας ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, τοπικά εδέσματα και ποτά και στο οποίο οι επισκέπτες, είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν. Υπάρχουν επίσης διάφορα άλλα φεστιβάλ στον Πρωταρά κατά τη διάρκεια του έτους, συμπεριλαμβανομένων των Ανθεστηρίων, της Γιορτή του Κατακλυσμού και του Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου.

VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.