fbpx
EL
Χωριό Αγρός
Χωριό Αγρός

Ο Αγρός βρίσκεται στην οροσειρά του Τροόδους, στην περιοχή της Πιτσιλιάς και διοικητικά υπάγεται στην Επαρχία Λεμεσού. Το χωριό βρίσκεται σε υψόμετρο 1.100 μέτρων πάνω από τη θάλασσα.

Το χωριό είναι κτισμένο σε θεατρική διάταξη, ανάμεσα στα βουνά, με πανοραμική θέα. Όλα αυτά τα στοιχεία καθιστούν το χωριό ιδανικό για αγροτουρισμό. Έχει διατηρήσει τον παραδοσιακό χαρακτήρα του, τα ήθη και έθιμά του. Είναι γνωστό επίσης για την ποικιλία των φρούτων και των λαχανικών που καλλιεργούνται εκεί.

Ο Αγρός είναι γνωστός για την καλλιέργεια των ρόδων, καθώς και για την παρασκευή εδεσμάτων και κυρίως παστών κρεάτων (λουκάνικα, λούντζα και χοιρομέρι), τις σπιτίσιες μαρμελάδες και γλυκά του.  Οι επισκέπτες μπορούν να δουν τη διαδικασία παρασκευής των εδεσμάτων αυτών σε τοπικά εργαστήρια, όπου γίνεται η απόσταξη του ροδέλαιου καθώς και η παρασκευή των γλυκών και των παστών κρεάτων.

VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.