Βάλτε Πλώρη στην Κύπρο!
Ελληνικά
Είσαι εδώ:Αρχική»Ανακαλύψτε την Κύπρο»Ήλιος & Θάλασσα»Απόπλους»Βάλτε Πλώρη στην Κύπρο!
Βάλτε Πλώρη στην Κύπρο!
Βάλτε Πλώρη στην Κύπρο!

Το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας προσφέρει το τέλειο σκηνικό, για ν΄ απολαύσει κανείς την ιστιοπλοΐα ολόχρονα, χάρη στις ευνοϊκές θερμοκρασίες που επικρατούν και τα γαλήνια νερά. Σε συνδυασμό με τις ιδανικές συνθήκες ανέμου και τις εντυπωσιακές απόκρημνες ακτές, οι παράγοντες αυτοί προσελκύουν λάτρεις του σπορ αλλά και επαγγελματίες απ΄ όλο τον κόσμο.

Καθόλη τη διάρκεια του χρόνου πραγματοποιούνται σημαντικοί αγώνες και «regatta», ενώ οι ιστιοπλόοι αναψυχής μπορούν να βρουν στις δύο μαρίνες, τα πέντε λιμάνια και τους πολυάριθμους κόλπους τις κατάλληλες εγκαταστάσεις για το συγκεκριμένο άθλημα.

Όλες τις σχετικές πληροφορίες σχετικά με την ιστιοπλοΐα στο νησί, καθώς και το ημερολόγιο των εκδηλώσεων και σημαντικές πληροφορίες μπορεί να βρει κανείς στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας (CYSAF). Το CYSAF αποτελεί το εθνικό διοικητικό όργανο για το άθλημα της ιστιοπλοΐας στην Κύπρο και είναι μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας (ISAF) και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας (EUROSAF). Πρόκειται για το επίσημο σώμα που είναι αρμόδιο για την προώθηση της ιστιοπλοΐας στην Κύπρο και εκπροσωπεί επίσης την Κύπρο σε διεθνές επίπεδο. Η Ομοσπονδία διοργανώνει επίσης πρωταθλήματα, κούρσες κι άλλα αθλητικά γεγονότα σε εθνικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο, και διατηρεί ένα στόλο λέμβων συμπεριλαμβανομένων Ανδρών / Γυναικών RS:X, Laser Standard, Laser Radial, Laser 4.7, Optimist, 470, Finnand Σκάφη Ανοιχτής Θάλασσας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:

Κυπριακή Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας CYSAF
Αμαθούντος 21
4532 Άγιος Τύχωνας
Λεμεσός
Κύπρος
Τηλ: (+357) 25 320 559
Φαξ: (+357) 25 328 953
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: www.cysaf.org.cy

Newsletter

Όνομα
Please provide your Name

EMAIL
Please provide your email

Invalid Input