Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας - Εκδηλώσεις / Μάρτιος 2018
Ελληνικά
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας - Εκδηλώσεις / Μάρτιος 2018
Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας - Εκδηλώσεις / Μάρτιος 2018
Πολιτιστικό
Centre of Visual Arts and Research

Το Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας (CVAR) ,βρίσκεται στην οδό Ερμού, στην εντός των τειχών πόλη της Λευκωσίας και ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2014. Το Κέντρο Εικαστικών Τεχνών & Έρευνας φιλοξενεί την ιδιωτική συλλογή του Κώστα και της Ρίτας Σεβέρη η οποία περιλαμβάνει πίνακες ζωγραφικής, ενδυμασίες και ενθυμήματα, όλα σχετικά με την Κύπρο και τις γειτονικές της χώρες. H συλλογή του Ερευνητικού Κέντρου περιλαμβάνει περισσότερα από 10,000 βιβλία ιστορίας, τέχνης και περιηγητισμού τα οποία βρίσκονται στη διάθεση των ερευνητών και του κοινού. Στην καφετέρια, στο roof terrace, γίνονται προβολές παλιών φωτογραφιών και ταινιών με θέμα την Κύπρο. Στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο στο ισόγειο μπορούν να φιλοξενηθούν ειδικές εκδηλώσεις, δρώμενα, εργαστήρια, και ειδικές εκθέσεις. Το Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας με την υποστήριξη του Ιδρύματος και των εταίρων του φιλοξενεί πλήθος εκδηλώσεων με γνώμονα την προώθηση του πολιτισμού και την ειρηνική συνύπαρξη.

Το Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας σας προσκαλεί να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι στην ιστορία της Κύπρου μέσα στον κατάλληλα διαμορφωμένο του χώρο και να βιώσετε εμπειρίες ίδιες με αυτές που βίωσαν οι περιηγητές που επισκέφθηκαν την Κύπρο σε περασμένες εποχές. Από το roof terrace η θέα της παλιάς πόλης μαγεύει τον επισκέπτη.

Χώρος:
Κέντρο Εικαστικών Τεχνών & Έρευνας (CVAR)
Ερμού 285
Λευκωσία 1017, Κύπρος
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: +357 22 300 999
Ιστοσελίδα: www.cvar.severis.org

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων CVAR για το μήνα Μάρτιο 2018

DATE AND TIME
Έναρξη: Τρίτη, Μαρτίου 06, 2018
Λήξη: Τρίτη, Μαρτίου 27, 2018
LOCATION
Λευκωσία
Δήμος Λευκωσίας

Αναζήτηση Εκδήλωσης

Κύριες Ετήσιες Εκδηλώσεις

Newsletter

Όνομα
Please provide your Name

EMAIL
Please provide your email

Invalid Input