Ποδοσφαιρικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας 2018 - Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών
Ελληνικά
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»Ποδοσφαιρικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας 2018 - Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών
Ποδοσφαιρικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας 2018 - Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών
Ποδόσφαιρο
Agia napa Soccer

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών που διοργανώνουμε κάθε χρόνο στο τουριστικό θέρετρο της Αγίας Νάπας στην Κύπρο σε ένα θεσμό που δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται σαν μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές δραστηριότητες στο νησί. Σας διαβεβαιώνουμε για ένα πραγματικό φεστιβάλ ποδοσφαίρου, υψηλών προδιαγραφών αλλά και πάρα πολλής διασκέδασης και ψυχαγωγίας για τα αστέρια του μέλλοντος.

Η επόμενη διοργάνωση του καθιερωμένου Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας με την επωνυμία Ayia Napa Youth Soccer Festival θα πραγματοποιηθεί από Σάββατο 31 Μαρτίου έως Πέμπτη 5 Απριλίου 2018.

Το τουρνουά διοργανώνεται από το επίσημα εγγεγραμμένο και αναγνωρισμένο Αθλητικό Σωματείο SOCCERWORLDCYPRUS, μέλος του επίσημου Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ), με την στήριξη του Δήμου Αγίας Νάπας και άλλων φορέων όπως ο ΚΟΤ. Το τουρνουά μας είναι επίσης επίσημα εγκεκριμένο και αναγνωρισμένο από την επίσημη Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) της οποίας η όλη διοργάνωση τελεί και υπό την αιγίδα της.

Τοποθεσία:
Αθλητικές Εγκαταστάσεις Δήμου Αγίας Νάπας
Περιοχή Κόκκινες, Αγία Νάπα
Αμμόχωστος, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 99 596 166
Φαξ: +357 23 744 709
Ιστοσελίδα: www.ayianapasoccerfestival.com
Facebook: www.facebook.com/AyiaNapaYouthSoccerFestival

Ελεύθερη Είσοδος

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ (στα Αγγλικά)

Διοργανωτής:
SOCCERWORLDCYPRUS
Τηλ. +357 99 426 644 / +357 99 637 865 / +357 99 596 166, Φαξ.+357 23 744 709
Email τουρνουά Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Web Page: www.ayianapasoccerfestival.com

ΣΤΟΧΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Να προσφέρει την ευκαιρία σε διάφορες ομάδες τόσο από Κύπρο όσο και από το εξωτερικό να συναγωνιστούν σε ένα υγιές αλλά ταυτόχρονα και ψηλού επιπέδου τουρνουά, σε ένα άρτια οργανωμένο αθλητικό κέντρο.
Να προωθήσουμε τις διεθνείς φιλίες μεταξύ χωρών, ομάδων, και παιδιών.
Να προβάλουμε το μοιρασμένο νησί μας αλλά και το τουριστικό θέρετρο της Αγίας Νάπας σαν ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για διακοπές. Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στους επισκέπτες μας να δουν από κοντά το νησί μας, να μάθουν τα ήθη και έθιμα μας, την ντόπια παράδοση και πολιτισμό.
Η Κύπρος γενικά αποτελεί μια φιλόξενη χώρα με πολύ φιλικούς ανθρώπους και είμαστε σίγουροι ότι οι επισκέπτες μας θα νιώσουν την ζεστή φιλοξενία μας αλλά και την ευχαρίστηση από την διαμονή τους σε πολυτελή ξενοδοχεία με αρκετά ελκυστικές τιμές σε ένα τουριστικό θέρετρο που δύσκολα ξεχνιέται.
DATE AND TIME
Έναρξη: Σάββατο, Μαρτίου 31, 2018
Λήξη: Πέμπτη, Απριλίου 05, 2018
LOCATION
Αμμόχωστος
Αγία Νάπα

Αναζήτηση Εκδήλωσης

Προσεχείς Εκδηλώσεις

O3 – OlympusMan
31/ 10 /2020

Κύριες Ετήσιες Εκδηλώσεις

Newsletter

Όνομα
Please provide your Name

EMAIL
Please provide your email

Invalid Input