Μουσικό αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας
Ελληνικά
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»Μουσικό αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας
Μουσικό αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας
Μουσική
Callas

Η σοπράνο sfogato Anoki Von Arx από την Αυστρία, η φωνή της οποίας καλύπτει ολόκληρο το φάσμα από την υψηλή και τη δραματική σοπράνο μέχρι την mezzo, όπως ήταν εξάλλου και της Μαρίας Κάλλας, μαζί με τον Τσέχο πιανίστα Petr Vašíček θα παρουσιάσουν μια μουσική ιστορία, με γνωστές άριες της θρυλικής ντίβας της όπερας, Μαρία Κάλλας. Οι δυο μουσικοί συνεργάστηκαν ξανά για ένα αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας, όπου παρουσιάστηκε στο Παρίσι.

Μη χάσετε αυτή τη ξεχωριστή συναυλία που θα γίνει στις 21 Μαρτίου 2019, ώρα 8μμ, στο Τεχνόπολις 20 στην Πάφο.

Χώρος:
Τεχνόπολις 20 Πολιτιστικό Κέντρο
Λεωφόρος Νικολάου Νικολαΐδη 18
Πάφος 8010, Κύπρος
Τηλέφωνο: 7000 2420
Ιστοσελίδα: www.technopolis20.com

Είσοδος: €12
Κρατήσεις απαραίτητες στο 7000 2420 (μόνο τηλεφωνικώς).

Facebook


Λίγα λόγια για τους μουσικούς

Anoki Von Arx: Μια καλλιτέχνης της λυρικής που μετά από μια διεθνή χορευτική σταδιοδρομία αφιερώθηκε στην όπερα. Μια σπάνια σοπράνο sfogato, η φωνή της καλύπτει ολόκληρο το φάσμα από την υψηλή και τη δραματική σοπράνο μέχρι την mezzo. Έχει μια συναρπαστική σκηνική παρουσίας με σκοπό να ανοίξει τον κόσμο της όπερας σε ένα νέο κοινό. Το 2010 άρχισε να συνδυάζει την όπερα με το Break-dance και το Hip Hop, τοποθετώντας τη διαχρονική φωνητική τέχνη σε εκπληκτικά περιβάλλοντα και δημιουργώντας παραγωγική αντίθεση.

Petr Vašíček:

Petr Vašíček: Ο Τσέχος πιανίστας, ηθοποιός και μουσικολόγος Petr Vašíček γεννήθηκε το 1962 στο Ostrov της Τσεχοσλοβακίας. Σπούδασε πιάνο, διεύθυνση ορχήστρας και βιολί στο “Richard Strauss Conservatory” στο Μόναχο. Το 1982 μετακόμισε στη Ρώμη για να συνεχίσει τις σπουδές του με τον Maestro Alberto Ventura (πρώην “La Scala Theatre”). Συνέχισε τις σπουδές του στο βιολί με τη Mina Ferraguti Raimondi και στο πιάνο με την Radienka Statuti. Μετά από επτά χρόνια μετακόμισε στη Βιέννη, όπου εστίασε στη μουσική δωματίου και στη μουσικολογία, με ιδιαίτερη έμφαση στους συνθέτες Dvořák, Bach και Janáček. Έχει επίσης ετοιμάσει πολλά μουσικά προγράμματα για τις τσεχικές και γερμανικές πρεσβείες στην Αυστρία. Ο Petr έχει συνεργαστεί με πολλούς σπουδαίους μουσικούς, όπως η Jana Podolská (τσέλο) , η Doreen Giese (σοπράνο) και ο διάσημος Ισραηλινός Rivka Golani (βιόλα).
DATE AND TIME
Πέμπτη, Μαρτίου 21, 2019, 20:00 - 22:00
LOCATION
Πάφος
Δήμος Πάφου

Αναζήτηση Εκδήλωσης

Κύριες Ετήσιες Εκδηλώσεις

Newsletter

Όνομα
Please provide your Name

EMAIL
Please provide your email

Invalid Input