fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»18o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου
18o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου
Φεστιβάλ
CYIFF-2023.jpg
Το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο την περίοδο 1/11-4/11 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη και η Τελετή Βραβείων “Χρυσή Αφροδίτη” θα γίνει στις 5/11 στο Κινηματοθέατρο Παλλάς στην Παλιά Λευκωσία με παρουσιαστες τους Μάριο Σαρπέτσα και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι η προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μέσω της Έβδομης Τέχνης και περιλαμβάνει προβολές ταινιών με τη παρουσία των σκηνοθετών. Το Φεστιβάλ υποστηρίζει την κυπριακή κινηματογραφία, τη διαφορετικότητα, την ισότητα και την ενδυνάμωση ευάλωτων ομάδων και των γυναικών. Το Βραβείο “Νόστιμον Ήμαρ” απονέμεται στους Ελληνοκύπριους σκηνοθέτες που ζουν στο εξωτερικό. Το Τεχνικό βραβείο Phedon Papamichael για την καλύτερη παραγωγή ή/και φωτογραφία σε ταινία που συμμετέχει στο Φεστιβάλ, τιμά τον πρώτο καλλιτεχνικό διευθυντή του Φαίδων Παπαμιχαήλ και τον γιο του, Διευθυντή Φωτογραφίας, Φαίδων Παπαμιχαήλ Jr.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου στηρίζουν το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου, ο Δήμος Λευκωσίας, ο Εθνικός Μηχανισμός για τα Δικαιώματα της Γυναίκας, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου, οι Πρεσβείες της Σερβίας, Αυστραλίας και Ελλάδας στη Κύπρο καθώς και ο ΟΠΑΠ Κύπρου.

 Χορηγοί επικοινωνίας είναι το ΡΙΚ, η ΕΡΤ, Η Φωνή της Ελλάδας, η εφημερίδα και το ραδιόφωνο ΠΟΛΙΤΗΣ, η πλατφόρμα Inspire-tv.com και όλα τα τοπικά ΜΜΕ.

 Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.cyprusfilmfestival.org


Χώρος:
Όνομα: Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη
Ταχυδρομική διεύθυνση: οδός Αθηνάς, 1016, Λευκωσία, Κύπρος
Τηλ +357 99798112 
Ιστοσελίδα: www.cyprusfilmfestival.org
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: https://www.facebook.com/cyprusfilmfest/
 

Ημερομηνία έναρξης/Ημερομηνία λήξης:   1-5 Νοεμβρίου 2023

Ώρα έναρξης/Ώρα λήξης:  15:30 - 22:30

Τιμή Εισόδου/Εισιτήριο:  Δωρεάν

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ
DATE AND TIME
Έναρξη: Τετάρτη, Νοεμβρίου 01, 2023 -  15:30
Λήξη: Κυριακή, Νοεμβρίου 05, 2023 - 22:30
LOCATION
Λευκωσία
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.