Ρεσιτάλ της πιανίστριας Mari Nakamura
Ελληνικά
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»Ρεσιτάλ της πιανίστριας Mari Nakamura
Ρεσιτάλ της πιανίστριας Mari Nakamura

Η πιανίστρια Mari Nakamura θα παρουσιάσει μια ξεχωριστή συλλογή έργων για πιάνο στις 22 Μαΐου στις 20:00 στο Τεχνόπολις 20. Η συναυλία περιλαμβάνει λιγότερο γνωστά αλλά σημαντικά έργα του Τσέχου συνθέτη Bohuslav Martinů και αγαπημένα κομμάτια του Gabriel Fauré.

Facebook

Χώρος:
Τεχνόπολις 20 Πολιτιστικό Κέντρο
Λεωφόρος Νικολάου Νικολαΐδη 18
Πάφος 8010, Κύπρος
Τηλέφωνο: 7000 2420
Ιστοσελίδα: www.technopolis20.com

Είσοδος: €10
Κρατήσεις απαραίτητες στο 7000 2420 (μόνο τηλεφωνικώς).
Χορηγός: Υφυπουργείο Τουρισμού

Λίγα λόγια για τη Mari Nakamura:

Η Mari Nakamura, γεννημένη στην Ιαπωνία, άρχισε να παίζει πιάνο σε ηλικία τεσσάρων ετών. Σύντομα ανακάλυψε το πάθος της για την κλασσική και την ποπ μουσική. Για περισσότερα από επτά χρόνια έδειξε ενδιαφέρον και για άλλα όργανα όπως το βιολί και το τσέλο. Το πιάνο, ωστόσο, παρέμεινε το βασικό της όργανο. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στο Μουσικό Γυμνάσιο στην Ιαπωνία, άρχισε να σπουδάζει μουσική στη Γερμανία.
Με μεγάλη αφοσίωση η Mari εκμεταλλεύεται όλες τις δυνατότητες του πιάνου. Έχει την ικανότητα να παίζει δημιουργώντας έναν εκφραστικό και πλούσιο ήχο και καταφέρνει να εμπνεύσει και να καταπλήξει το κοινό.
Σήμερα η Μαρί λαμβάνει μέρος σε συναυλίες κλασσικής μουσικής ως σολίστ, αλλά και σε σύνολα και έχει επίσης ασχοληθεί με την τζαζ και πειραματική μουσική. Το 2018 ο DJ Kana Mechaniker κυκλοφόρησε το album Techno-Records σε συνεργασία με τη Mari. Το νέο της άλμπουμ "Martinu and Faure" κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2019. Η Mari Nakamura ζει στο Βερολίνο και δίνει συναυλίες παγκοσμίως.

Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019, 20:00 - 22:00


: Πάφος

: Δήμος Πάφου

: Μουσική

Butterflies

Αναζήτηση Εκδήλωσης

Κύριες Ετήσιες Εκδηλώσεις

Newsletter

Όνομα
Please provide your Name

EMAIL
Please provide your email

Invalid Input