Κωστής Μαραβέγιας (Λευκωσία)
Ελληνικά
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»Κωστής Μαραβέγιας (Λευκωσία)
Κωστής Μαραβέγιας (Λευκωσία)

Ο γνωστός και πολύ αγαπητός τραγουδιστής, τραγουδοποιός, συνθέτης και ερμηνευτής από την Ελλάδα, Κωστής Μαραβέγιας, έρχεται στη Λευκωσία, στο Σκαλί Αγλαντζιάς, για 2 εμφανίσεις την Κυριακή, 02 και τη Δευτέρα 03 Ιουνίου 2019.

Μαζί του παίζουν, οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο) και Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα).

Χώρος:
Σκαλί Αγλαντζιάς
Αγίου Γεωργίου 15
Αγλαντζιά, Λευκωσία 2108, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22 462 233

Εισιτήρια: € 20
https://shop.tickethour.com

Ο Κωστής Μαραβέγιας ετοίμασε μια ακόμα σειρά συναυλιών στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής του περιοδείας. Και είναι συναυλίες ρεφενέ…

Πού τι σημαίνει ρεφενέ; Ότι ο καθένας φέρνει ό,τι έχει. Φέρνεις τα μικροπράγματα σου. Φέρνεις τη χαρά σου, το χαμόγελό σου. Φέρνεις τον φίλο σου. Φέρνεις την παρέα σου. Φέρνεις το αμόρε σου. Φέρνεις το θέμα σου, την ιστορία σου. Και την λύπη σου φέρε αν έτσι νιώθεις. Φέρε όλα τα μικρά σου και καθημερινά. Πολλά μικρά και καθημερινά κάνουν κάτι μεγάλο.

Σε αυτό το "μεγάλο", ο Κωστής θα βάλει τη μουσική, θα βάλει τις λέξεις και τις νότες, θα βάλει τα τραγούδια του που αγαπάμε, θα βάλει το αίσθημα και το συναίσθημα, θα βάλει το soundtrack της βραδιάς. Την μουσική της χαράς. Ε κι η νύχτα θα βάλει φεγγάρι κι αστέρια. Και πολλά πολλά "Μικροπράγματα" θα κάνουν ένα μεγάλο πράγμα από αυτά που μοιραζόμαστε όλοι.

Έναρξη: Κυριακή, Ιουνίου 02, 2019 -  21:00
Λήξη: Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2019 - 23:30


: Λευκωσία

: Δήμος Λευκωσίας

: Μουσική

Maraveyas

Αναζήτηση Εκδήλωσης

Κύριες Ετήσιες Εκδηλώσεις

Newsletter

Όνομα
Please provide your Name

EMAIL
Please provide your email

Invalid Input