Μουσικό Φεστιβάλ Make Music Nicosia 2019
Ελληνικά
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»Μουσικό Φεστιβάλ Make Music Nicosia 2019
Μουσικό Φεστιβάλ Make Music Nicosia 2019
Πολιτιστικό
DONE_make_music_nicosia.jpg

Ένα μουσικό φεστιβάλ για τον κόσμο από τον κόσμο!
Το Make Music Nicosia είναι επίσημα μέρος του διεθνούς του ομώνυμου κινήματος σε πάνω από 1000 πόλεις και σε 120 χώρες! Εμπνευσμένο από το Γαλλικό Fete de la Musique, το Make Music Nicosia είναι μια μέρα για όλους τους μουσικούς - επαγγελματίες, ερασιτέχνες, σπουδαστές και λάτρεις της μουσικής, ανεξαρτήτως επιπέδου, ηλικίας, φύλου, μουσικού είδους και εθνικότητας - και για όλο τον κόσμο!

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, το πρώτο φεστιβάλ Make Music Nicosia, μέσω του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ARTio Music, θα γεμίσει με μουσική εξωτερικούς και καλυμμένους χώρους της εντός των τειχών Λευκωσίας, με πλειάδα μουσικών δραστηριοτήτων, δωρεάν και ανοιχτών για όλο το κοινό. Ζωντανή μουσική όλων των ειδών θα γίνει το ηχητικό τοπίο σε δρόμους, στενά, πλατείες, πάρκα, κήπους και προσόψεις καταστημάτων και άλλων χώρων: όλα σε συνεργασία με πολιτιστικούς και δημοτικούς φορείς και μουσικά ιδρύματα, κατά τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου και την παγκόσμια μέρα μουσικής!

Τοποθεσία:
Εντός των Τειχών Λευκωσία
Κύπρος

Είσοδος: Δωρεάν

Πληροφορίες:
Όνομα: Ανδρεάς Χαραλάμπους
Tηλέφωνο: +357 97 850 557
Hλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα
Facebook
DATE AND TIME
Παρασκευή, Ιουνίου 21, 2019, 10:00
LOCATION
Λευκωσία

Αναζήτηση Εκδήλωσης

Κύριες Ετήσιες Εκδηλώσεις

Newsletter

Όνομα
Please provide your Name

EMAIL
Please provide your email

Invalid Input