3ο Αγροτικό Φεστιβάλ
Ελληνικά
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»3ο Αγροτικό Φεστιβάλ
3ο Αγροτικό Φεστιβάλ
Φεστιβάλ
3rd Agricultural Festival

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών θα διοργανώσει το 3ο Αγροτικό Φεστιβάλ στις 5,6 και 7 Ιουλίου 2019 στην Επαρχία Λεμεσού.

Τοποθεσία:
Παλιό Λιμάνι Λεμεσού
Λεμεσός, Κύπρος

Είσοδος: Ελεύθερη

Σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι η ενημέρωση των αιτητών μέσω πολιτιστικών εκδηλώσεων του ρόλου του ΚΟΑΠ και η συμμετοχή ντόπιων εταιρειών καθώς επίσης και η προώθηση διαφόρων κυπριακών εδεσμάτων της κυπριακής κουλτούρας.

Μέσα από το φεστιβάλ αυτό, ντόπιοι και τουρίστες θα γνωρίσουν τα κυπριακά εδέσματα και θα ενημερωθούν για τα ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα τα οποία επιχορηγεί ο ΚΟΑΠ. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν ενημερωτικές διαλέξεις / ομιλίες για τα μέτρα επιχορήγησης του Οργανισμού. Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ θα τιμηθούν άτομα τα οποία κατ’ οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην πολιτιστική κληρονομία του τόπου μας.

Στο φεστιβάλ θα έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν εκθέτες που σχετίζονται με την παραγωγή και εμπορία αγροτικών προϊόντων, οινοποιεία, βιολογικά προιόντα, τυροκομεία, αλλαντοποιεία, ομάδες παραγωγών και άλλοι εκθέτες που έχουν σχέση με το γεωργικό επάγγελμα. Ο χώρος θα διαμορφωθεί με μικρά περίπτερα τα οποία θα ενοικιαστούν και θα μπορούν οι εκθέτες να διαφημίζουν ή / και να πωλούν τα διάφορα προϊόντα που θα εκθέτουν στο φεστιβάλ.

Ταυτόχρονα στο τριήμερο φεστιβάλ θα παρουσιάζεται πλούσιο πολιτιστικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα.  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα του ΚΟΑΠ στο Facebook.

Το πιο πάνω φεστιβάλ θα είναι υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στοιχεία Επικοινωνίας Διοργανωτή:
ΜΑΡΙΝΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ
Μιχαήλ Κουστόφτα 20
2000 Λευκωσία, Κύπρος
Tηλέφωνο: +357 22 557 788
Hλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
DATE AND TIME
Έναρξη: Παρασκευή, Ιουλίου 05, 2019 -  19:00
Λήξη: Κυριακή, Ιουλίου 07, 2019 - 23:00
LOCATION
Λεμεσός
Δήμος Λεμεσού

Αναζήτηση Εκδήλωσης

Κύριες Ετήσιες Εκδηλώσεις

Newsletter

Όνομα
Please provide your Name

EMAIL
Please provide your email

Invalid Input