Φεστιβάλ Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Αγία Νάπα 2020
Ελληνικά
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»Φεστιβάλ Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Αγία Νάπα 2020
Φεστιβάλ Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Αγία Νάπα 2020
Ποδόσφαιρο
ayia_napa_soccerfestival202.jpg
Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών που διοργανώνουμε από τις 11 μέχρι 16 του ερχόμενου Απρίλη στο τουριστικό θέρετρο της Αγίας Νάπας στην Κύπρο σε ένα θεσμό που δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται σαν μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές δραστηριότητες στο νησί. Σας διαβεβαιώνουμε για ένα πραγματικό φεστιβάλ ποδοσφαίρου, υψηλών προδιαγραφών αλλά και πάρα πολλής διασκέδασης και ψυχαγωγίας για τα αστέρια του μέλλοντος.

ΣΤΟΧΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Να προσφέρει την ευκαιρία σε διάφορες ομάδες τόσο από Κύπρο όσο και από το εξωτερικό να συναγωνιστούν σε ένα υγιές αλλά ταυτόχρονα και ψηλού επιπέδου τουρνουά, σε ένα άρτια οργανωμένο αθλητικό κέντρο με γήπεδα άριστα χορτοφυτευμένα. Να προωθήσουμε τις διεθνείς φιλίες μεταξύ χωρών, ομάδων, και παιδιών. Να προβάλουμε το μοιρασμένο νησί μας αλλά και το τουριστικό θέρετρο της Αγίας Νάπας σαν ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για διακοπές. Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στους επισκέπτες μας να δουν από κοντά το νησί μας, να μάθουν τα ήθη και έθιμα μας, την ντόπια παράδοση και πολιτισμό. Η Κύπρος γενικά αποτελεί μια φιλόξενη χώρα με πολύ φιλικούς ανθρώπους και  είμαστε σίγουροι ότι οι επισκέπτες μας  θα νιώσουν την ζεστή φιλοξενία μας αλλά και την ευχαρίστηση από την διαμονή τους σε πολυτελή ξενοδοχεία με αρκετά ελκυστικές τιμές σε ένα τουριστικό θέρετρο που δύσκολα ξεχνιέται.
 
 Το τουρνουά διοργανώνεται από το επίσημα εγγεγραμμένο και αναγνωρισμένο Αθλητικό Σωματείο SOCCERWORLDCYPRUS, μέλος του επίσημου Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ), με την στήριξη του Δήμου Αγίας Νάπας και άλλων φορέων όπως το Υφυπουργείο Τουρισμού. Το τουρνουά μας είναι επίσης επίσημα εγκεκριμένο και αναγνωρισμένο από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού και την επίσημη Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) της οποίας η όλη διοργάνωση τελεί και υπό την αιγίδα της. 
Αναμένεται ότι στη φετινή διοργάνωση θα λάβουν μέρος 5000 περίπου παιδιά προερχόμενα από 400 περίπου ομάδες τόσο από Κύπρο όσο και από εξωτερικό και χώρες όπως είναι η Αγγλία, Λίβανο, Ιορδανία, Πολωνία, Ρουμανία, Αίγυπτο και Ελλάδα.  

Χώρος:
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ
Τηλ: 0035799596166   
Φαξ: 0035723744708
Ιστοσελίδα:www.ayianapasoccerfestival.com
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: https://www.facebook.com/AyiaNapaYouthSoccerFestival
DATE AND TIME
Έναρξη: Σάββατο, Απριλίου 11, 2020
Λήξη: Πέμπτη, Απριλίου 16, 2020
LOCATION
Αμμόχωστος
Αγία Νάπα

Αναζήτηση Εκδήλωσης

Κύριες Ετήσιες Εκδηλώσεις

Newsletter

Όνομα
Please provide your Name

EMAIL
Please provide your email

Invalid Input