fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»Μουσική στα Θέατρα της Κύπρου ΄3 - Σ.Ο.Κ.
Μουσική στα Θέατρα της Κύπρου ΄3 - Σ.Ο.Κ.
Μουσική
Michalis-Economou-2.jpg

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ – 3

ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Λεμεσός: Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021
Θέατρο Ριάλτο, 19:00
ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
Rialto Theatre Limassol – ΥouTube, 19:00


Στην τρίτη συναυλία της σειράς «Μουσική στα Θέατρα της Κύπρου», η Σ.Ο.Κ. παρουσιάζει ένα ελκυστικό πρόγραμμα με έργα Tchaikovsky και Beethoven.
«Είναι ένα εγκάρδιο έργο κι έτσι, τολμώ να πιστεύω ότι, δεν στειρείται πραγματικής ποιότητας» - με αυτά τα λόγια περιγράφει στην προστάτιδά του ο Tchaikovsky τη Σερενάτα του για έγχορδα σε Ντο μείζονα (1880). Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο. Γραμμένη σε τέσσερις κινήσεις, η Σερενάτα συνδυάζει την κομψότητα με το συναίσθημα και τη μελωδική εφευρετικότητα, ειδικά στη δημοφιλή 2η κίνηση, Βάλς. Στις μέρες μας το έργο έχει χρησιμοποιηθεί ως μουσική για μπαλέτο και για τον κινηματογράφο.
Η γεμάτη χιούμορ και ζωντάνια Δεύτερη Συμφωνία είναι ένα από τα πιο ενεργητικά, χαρούμενα και εξωστρεφή έργα του Beethoven. Σύμφωνα με τον ερευνητή του Beethoven, Lewis Lockwood: «Η Συμφωνία αυτή, σηματοδοτεί ότι, από τώρα και στο εξής, στα έργα του Beethoven, η δύναμη και ο λυρισμός, σε ακραίες μορφές, θα απελευθερώνονταν όπως ποτέ πριν…»
Τη Σ.Ο.Κ. στο πρόγραμμα αυτό διευθύνει ο διακεκριμένος μαέστρος Μιχάλης Οικονόμου.

Pyotr Ilyich Tchaikovsky: Σερενάτα για έγχορδα σε Ντο μείζονα, έργο 48
Ludwig van Beethoven: Συμφωνία αρ. 2 σε Ρε μείζονα, έργο 36

Μαέστρος: Μιχάλης Οικονόμου

Τιμές εισιτηρίων: €12, €7 (18-26 ετών, συνταξιούχοι), €5 (κάτω των 18)
Η διαδικτυακή μετάδοση προσφέρεται δωρεάν

Προπώληση εισιτηρίων:
• Από την ιστοσελίδα rialto.interticket.com - Rialto App και
• Από το ταμείο του θεάτρου Δευ.- Παρ. 10.00-15.00
• Σύμφωνα με τα σχετικά μέτρα του Υπουργείου Υγείας, θα διατίθενται μόνο 50 εισιτήρια

Θέατρο Ριάλτο (Ανδρέα Δρουσιώτη 19, Πλατεία Ηρώων, 3040 Λεμεσός, 77777745)

Πληροφορίες: 22 463144, www.cyso.org.cy

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Κωνσταντία Ηλία στο 22 463135 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
DATE AND TIME
Παρασκευή, Μαρτίου 12, 2021, 19:00
LOCATION
Λεμεσός
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.