fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»20ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Φάρος
20ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Φάρος
Φεστιβάλ
Royal-Manor-House---Concert.jpg
Έχοντας καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία μουσικά φεστιβάλ της Ευρώπης και αναγνωρισμένο ανά το παγκόσμιο ως ο σημαντικότερος ετήσιος θεσμός κλασικής μουσικής στην Κύπρο, το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Φάρος, το οποίο διοργανώνεται από το Ίδρυμα Τεχνών Φάρος, έχει κερδίσει ασύγκριτη φήμη τόσο για την ποιότητα των συναυλιών του όσο και για την ονειρική ατμόσφαιρα των χώρων στους οποίους πραγματοποιείται.
 
Φέτος, το Φεστιβάλ γιορτάζει την 20ή του επέτειο, και έχει προσκαλέσει στην Κύπρο ορισμένους από τους σημαντικότερους σολίστ ανά το παγκόσμιο για επτά ονειρικές συναυλίες στο προαύλιο της Μεσαιωνικής Έπαυλης στα Κούκλια της Παλαίπαφου, και στον υπαίθριο χώρο του Ιδρύματος Τεχνών Φάρος στον Δελίκηπο, The Olive Grove. Το φιλόμουσο κοινό, τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό, θα ενθουσιαστεί με την εκπληκτική ομάδα μουσικών που θα μεταβούν στην Κύπρο ειδικά για αυτή την απαράμιλλη μουσική πανδαισία, και θα εμπνευσθεί από το μοναδικό πρόγραμμα που της κάθε μέρας.
 
Η ασφάλεια του κοινού είναι ύψιστης προτεραιότητας για τους διοργανωτές του Φεστιβάλ. Οι χώροι θα τροποποιηθούν ανάλογα ούτως ώστε να τηρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά της πανδημίας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας. Όλες οι συναυλίες θα είναι υπαίθριες και αρχίζουν στις 8:00μμ.
 
Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στην πιο φημισμένη και την πιο μακρόβια ετήσια μουσική εκδήλωση της Κύπρου, το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Φάρος.
 
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ:
Πιάνο: Enrico Pace, Freddy Kempf, Lily Maisky
Βιολί: Kristóf Barati, Nicolas Dautricourt, Rosanne Philippens, Boris Brovtsyn, Hrachya Avanesyan
Βιόλα: Lars Anders Tomter, Diemut Poppen, David Abrahamyan
Βιολοντσέλο: Mischa Maisky, Marc Coppey, Alexander Chaushian
Κλαρινέτο: Julian Bliss

Χώρος Α:
Όνομα: Μεσαιωνική Έπαυλη, Κούκλια
Ταχυδρομική διεύθυνση:  εντός του αρχαιολογικού χώρου Κουκλιών
Τηλ:  22663871                      
Ιστοσελίδα: https://www.visitcyprus.com/index.php/el/discovercyprus/rural/sites-monuments/item/708-palaipafos-kouklia-archaeological-site

Χώρος Β:
Όνομα:   The Olive Grove, Δελίκηπος
Ταχυδρομική διεύθυνση:  Δελίκηπος, 7642
Αρ. Τηλεφώνου:  22663871                                                  
Facebook: https://www.facebook.com/TheOliveGrovePharos

Τιμή Εισόδου/Εισιτήριο:  €25 / €20 (Συνταξιούχοι, Μαθητές / Μέλη του Ιδρύματος Τεχνών Φάρος)
*** Festivalpass: Και για τις 6 συναυλίες στη Μεσαιωνική Έπαυλη Κουκλιών, στην τιμή των 5!
DATE AND TIME
Παρασκευή, Μαΐου 28, 2021, 20:00
Λήξη: Σάββατο, Ιουνίου 05, 2021
LOCATION
Λάρνακα, Πάφος
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.