fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»VOICE OVER / Του Φανερωμένης 70
VOICE OVER / Του Φανερωμένης 70
Εργαστήριο
VOICE-OVER.jpg
Αγαπητοί φίλοι, μικροί και μεγάλοι,

Το Φανερωμένης 70, διοργανώνει έκθεση και δημιουργικά εργαστήρια πανό στη Λευκωσία, με τίτλο Voice Over!
Σας προσκαλούμε όλες και όλους να έρθετε να δημιουργήσετε πάνω στο μεγάλο πανό μας, γράφοντας τις σκέψεις σας και ζωγραφίζοντας τις ιδέες σας σε μία ξεχωριστή μορφή τέχνης και έκφρασης που αφυπνίζει το νου και ενώνει την κοινότητα. Στόχος μας είναι να φέρουμε τον κόσμο κοντά, και να τον ωθήσουμε να εξωτερικεύσει την ενέργεια του χρησιμοποιώντας το μεγαλύτερο σπαθί της κοινωνίας, το λόγο! Στο Φανερωμένης 70 αγαπάμε τις λέξεις, και συνεχίζουμε την παράδοση που έχουμε εγκαθιδρύσει χρόνια τώρα, να προωθούμε το δημιουργικό λόγο αλλά και την ελευθερία αυτού!
To πρότζεκτ άρχισε λίγους μήνες πριν, και κατά τη διάρκεια του έχουμε επισκεφτεί πολλά σχολεία συμπεριλαμβανομένων του Αγίου Κασσιανού, το πρώτο δημοτικό Παλουριώτισσας, το 3ο Καϊμακλίου, αλλά και ιδιωτικές ομάδες φοιτητών και γηροκομεία.

Τo εργαστήριο θα ξεκινήσει το Σάββατο 12 Ιουνίου, 5-8 μ.μ. μέσα στο πολιτιστικό μας κέντρο. Από τις 12 έως τις 22 Ιουνίου θα έχουμε ένα μεγάλο πανό στο τραπέζι μας στο οποίο θα μπορείτε να εκφράζετε ελεύθερα τις σκέψεις σας. Την ίδια περίοδο θα εκτίθενται στη Στοά Παπαδοπούλου τα πανό που έχουν δημιουργηθεί σε προηγούμενες μας επισκέψεις!
Στην εκδήλωση και στα εργαστήρια συμμετείχαν και θα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες, εκπαιδευτικοί και ειδικοί πολιτιστικής κληρονομιάς:

Νικολέττα Παπαμιχαήλ Εργαστήρι Έκτορος 18-20 (Ektoros 18-20 workshop)
Αντιγόνη Μιχαήλ
Έλενα Χρήστου elenART STUDIO
Χριστίνα Νικολάου
Ειρήνη Μάλλιαρη
Σκευή Αριστοτέλους
Μιχάλης Χαραλάμπους Σχολή Σχεδίου ζωγραφικής
Χρυσάνθη Δημήτριου
Έλενα Νικολάου
Χρυσάνθη Χρυσάνθου
Σκευή Νεοφύτου
Μιχάλης Μαυροθέρης

Την εκδήλωση στηρίζουν τα παγωτά REGIS τα οποία θα προσφέρουν ψυγείο με δωρεάν παγωτά για όλους τους περαστικούς και καλεσμένους μας!
Ανυπομονούμε να σας δούμε όλες και όλους εκεί!

Όνομα: PHANEROMENIS 70
Ταχυδρομική διεύθυνση: Φανερωμένης 70, 1011 Λευκωσία
Τηλέφωνο: +357 22663320
Ιστοσελίδα: www.phaneromenis70center.org
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: https://www.facebook.com/phaneromenis70/
https://www.instagram.com/phaneromenis70/?hl=en

Ημερομηνία έναρξης/Ημερομηνία λήξης: 12-22 Ιουνίου 2021

Ώρα έναρξης/Ώρα λήξης: 17:00-20:00 

Είσοδος: Δωρεάν


  
DATE AND TIME
Έναρξη: Σάββατο, Ιουνίου 12, 2021 -  17:00
Λήξη: Τρίτη, Ιουνίου 22, 2021 - 20:00
LOCATION
Λευκωσία
LEFKOSIA MUNICIPALITY
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.