fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»«Έτσι βγαίνουν τα τραγούδια μάτια μου»
«Έτσι βγαίνουν τα τραγούδια μάτια μου»
Μουσική
Lazania.jpg
Εκεί που η ποίηση και η στιχουργική συναντά τις νότες και τις μελωδίες. Μέσα από μια συζήτηση για την Τέχνη της δημιουργίας που αφορά την ποίηση και την στιχουργική και τη Μελοποίηση του ελληνικού τραγουδιού.
Ένα σεμινάριο που απευθύνεται στο ευρύ κοινό αλλά και σε όσους νέους δημιουργούς, συνθέτες και στιχουργούς ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μια γνώση στο αντικείμενο αυτό. Ας σημειωθεί ότι στην Κύπρο ένα μεγάλο ποσοστό της νεολαίας, και όχι μόνον, επιχειρούν να γράψουν τα δικά τους τραγούδια. Αυτή τη γνώση και αυτή την ανάλυση θα σκιαγραφήσει ο έμπειρος στιχουργός Πόλυς Κυριάκου, μαζί με τον ταλαντούχο ερμηνευτή και συνθέτη Κούλλη Θεοδώρου. Στη διάρκεια του εργαστηρίου θα μεσολαβούν αποσπάσματα από επιλεγμένα τραγούδια, με στόχο να γίνονται αντιληπτές οι λεπτομέρειες στις οποίες πρέπει να δοθεί έμφαση, όσον αφορά τον στίχο αλλά και τη μουσική. Στο τέλος της εκδήλωσης θα υπάρξει καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα υποστηρίξουν οι: Κουλλης Θεοδώρου, Φρειδερίκη Τομπάζου και Μαρίνα Βερζανλή.

Χώρος:
Χωριό Λαζανιά

Αρ. Τηλεφώνου: +357 22 106 521

Αρ. Φαξ: +357 22 632 770

Ημερομηνία έναρξης/Ημερομηνία λήξης:  Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021

Ώρα έναρξης/Ώρα λήξης:   19:30- 21:30 

Είσοδος:  ΔΩΡΕΑΝ

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εκδήλωσης ή/και Διοργανωτή
(π.χ. Facebook, Instagram κλπ):  https://www.facebook.com/polyskyriacou/
DATE AND TIME
Παρασκευή, Ιουλίου 23, 2021, 19:30 - 21:30
LOCATION

VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.