fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις» «Η ιστορία μίας αγάπης»
«Η ιστορία μίας αγάπης»
Θέατρο
Historia-de-un-amor.jpg
Το Historia de umamor είναι ένα μουσικό έργο εμπνευσμένο από τους Κουβανέζικους ήχους και παράδοση με σκοπό να παρουσιάσει την πλούσια Κουβανική μουσική κουλτούρα στο κυπριακό κοινό μέσα από μία διασκεδαστική, ευχάριστη, καλοκαιρινή μουσική βραδιά. Μια ομάδα νέων επαγγελματιών και αναγνωρισμένων μουσικών ανέλαβαν την πρωτοβουλία να επιλέξουν γνωστές και πιο παραδοσιακές Κουβανέζικες μελωδίες με σκοπό να τις εκτελέσουν με έναν μοναδικό, διαπολιτισμικό, μουσικό τρόπο στο στυλ μιας συναυλίας που συνδυάζει Κουβανέζικους ρυθμούς με προσωπικές μουσικές επιρροές.
 
Το όνομα Historia de un amor μεταφράζεται σε «Η ιστορία μίας αγάπης» και βασίζεται σε ένα από τα πιο διάσημα και πιο μεταφρασμένα ισπανικά τραγούδια όλων των εποχών του Παναμέζου τραγουδοποιού και συνθέτη Carlos Eleta Almarán. Το καλλιτεχνικό στυλ της συναυλίας μαζί με την Κουβανέζικη μουσική ατμόσφαιρα θα ταιριάζει απόλυτα στο καλοκαιρινό κλίμα της Κύπρου και θα εμπλουτίσει τη μουσική σκηνή του Αυγούστου στο νησί.
 
Το 5μελές μουσικό σύνολο θα έχει ως επικεφαλής τον βραβευμένο τρομπετίστα Γιάννη Κουδούνα, έναν νεαρό Κύπριο καλλιτέχνη που καθιερώνεται ως ένας από τους πιο ταλαντούχους τρομπετίστες σε Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Γιάννης ολοκλήρωσε πρόσφατα το μεταπτυχιακό του στο στην Τρομπέτα στο Royal Holloway University του Λονδίνου με Υποτροφία από τον Πρύτανη του πανεπιστημίου. Η μουσική επιμέλεια θα οργανωθεί από τον βραβευμένο συνθέτη, Κύπριο-Κουβανέζο Αλέξανδρο Ντάρνα, ο οποίος παρακολούθησε μαθήματα  σύνθεσης στο Intituto Superior de Arte στη Χαβάνα της Κούβας. Ο Αλέξανδρος είναι μαθητής στο Manhattan School of Music της Νέας Υόρκης με Υποτροφία και τα έργα του είναι διεθνώς αναγνωρισμένα.
 
Το Historia de un amor θα αποτελέσει ένα πολιτιστικό, καινοτόμο έργο που θα χτίσει τη μουσική γέφυρα μεταξύ της Κουβανέζικη μουσικής παράδοσης και του κοινού της Κύπρου. Θα αναδείξει επίσης νέα Κυπριακά ταλέντα και θα δώσει το βήμα σε αξιοσημείωτους, νέας γενιάς μουσικούς και καλλιτέχνες.

Εισιτήρια στο: https://bit.ly/3qU9U8h
 
Συμμετέχουν:
Γιάννης Κουδουνάς – Τρομπέτα
Αλέξανδρος Ντάρνα – Κιθάρα και Φωνή
Κωνσταντίνος Μακαρίτης – Φλάουτο
Νικόλας Τρύφωνος – Μπάσο
Ανδρέας Στεφάνου – Ντραμς

Μουσική επιμέλεια από τον Αλέξανδρο Ντάρνα

Χρυσοί Χορηγοί: EnvirocareLtd& RobomarketsLtd.
Χορηγός Επικοινωνίας: Κανάλι 6
Υποστηρικτές: Βιβλιοπωλείο Φοίβος Χαραλάμπους & WannaTreatYou
Υποστηρικτής Εισιτηρίων: SoldOutTicketsLtd.  

Χώρος:
Όνομα: Αίθουσα «ΠΛΕΥΣΙΣ» στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού
Αρ. Τηλεφώνου: +357 99452572

Ημερομηνία έναρξης/Ημερομηνία λήξης:  04 Αυγούστου 2021 
Ώραέναρξης/Ώρα λήξης  20:30 – 21:45

Τιμή Εισόδου/Εισιτήριο:  €10 

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εκδήλωσης ή/και Διοργανωτή
(π.χ. Facebook, Instagram κλπ):
https://bit.ly/3qU9U8h
https://www.facebook.com/events/1005695646870461

 
DATE AND TIME
Τετάρτη, Αυγούστου 04, 2021, 20:30 - 21:45
LOCATION
Λεμεσός
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.