fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»23ος Logicom Μαραθώνιος Κύπρου
23ος Logicom Μαραθώνιος Κύπρου
Running
Logicom
OLogicomCyprusMarathonείναι ο ιστορικότερος μαραθώνιος της Κύπρου, ο οποίος διεξάχθηκε για πρώτη φορά το 1999 και από τότε διοργανώνεται κάθε χρόνο στην αρχαία πρωτεύουσα της Κύπρου, την ιστορική πόλη της Πάφου. Η διοργάνωση μέσα στα χρόνια αναπτύχθηκε και σήμερα φιλοξενεί περισσότερους από 3,600 δρομείς από 65 διαφορετικές χώρες κάτι το οποίο έχει καταστήσει την εκδήλωση ως τον πιο πολυπολιτισμικό μαραθώνιο της Κύπρου, εφόσον προσελκύει τον μεγαλύτερο αριθμό ξένων δρομέων.
   Η εκδήλωση απαρτίζεται από τέσσερις αποστάσεις: Μαραθώνιο, Ημιμαραθώνιο, Αγώνα Δρόμου 10χλμ και 5χλμ FunRun. Ο Μαραθώνιος έχει ως σημείο εκκίνησης την Πέτρα του Ρωμιού και ως σημείο τερματισμού την Πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου. Ο Ημιμαραθώνιος, ο Αγώνας Δρόμου 10χλμ και 5χλμ FunRunέχουν ως σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου, το οποίο είναι και το κεντρικό σημείο της εκδήλωσης όπου προσφέρονται διάφορες υπηρεσίες, ψυχαγωγία και η τελετή απονομών. Επίσης, ο LogicomCyprusMarathonαπαρτίζεται και από διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις: το MarathonExpo, το CyprusMarathonSymposiumandτο CyprusWineRun.  
   OLogicomCyprusMarathonείναι μετρημένος, πιστοποιημένος και αναγνωρισμένος από τους AIMS(AssociationofInternationalMarathonsandDistancesRaces) και την ‘WorldAthletics’, ενώ προβάλλεται στο αθλητικό καλεντάρι της τοπικής Ομοσπονδίας ΚΟΕΑΣ. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στον θρυλικό Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη. 

Χώρος: 
Πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου Πάφου (εκκίνηση/τερματισμός αγώνων και κεντρικό σημείο της εκδήλωσης)
Πέτρα του Ρωμιού (εκκίνηση Μαραθωνίου) 

Ημερομηνία έναρξης/Ημερομηνία λήξης: Κυριακή, 21 Μάρτη 2021 

Ώρα έναρξης/Ώρα λήξης: 7:30  - 13:30

Τιμή Εισόδου/Εισιτήριο:
Μαραθώνιος - €60
Ημιμαραθώνιος - €45
10χλμ- €30
5χλμ- €25

Ιστοσελίδα Εκδήλωσης:  https://logicomcyprusmarathon.com
Iστοσελίδα Διοργανωτή: https://www.runningincyprus.com
 

DATE AND TIME
Κυριακή, Δεκεμβρίου 05, 2021, 07:30 - 13:30
LOCATION
Πάφος
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.