fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»Limassol Boat Show
Limassol Boat Show
Άλλα
limassolboat.jpg
Η DacorAdvertising& Mediaκαι η Μαρίνα Λεμεσού ανακοινώνουν
ότι το LimassolBoatShow2022 επανέρχεται στις 14 - 16 Οκτωβρίου 2022
 
Λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας για την εξέλιξη της πανδημίας και των μέτρων παγκοσμίως, οι διοργανωτές του LimassolBoatShow2022, DacorAdvertising& Mediaκαι LimassolMarina, ανακοινώνουν ότι η μεγαλύτερη έκθεση σκαφών στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, έχει προγραμματιστεί για τις 14 – 16 Οκτωβρίου 2022.
 
Κερδίζοντας γρήγορα διεθνή αναγνώριση, το LimassolBoatShow2022 αναμένεται να συγκεντρώσει επισκέπτες και εκθέτες από ολόκληρο τον κόσμο προκειμένου να ανακαλύψουν τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες στον κλάδο της ναυτιλίας, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία δικτύωσης για τους αγοραστές, τους κατασκευαστές, τους πωλητές και τους λάτρεις των σκαφών. Επιπρόσθετα, το LimassolBoatShow2022 θα προσφέρει την ευκαιρία τόσο στους επισκέπτες όσο και στους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν τις παγκόσμιες τάσεις και απαιτήσεις του τομέα της ναυτιλίας.
 
Η δυναμική τριήμερη έκθεση θα παρουσιάσει μια μοναδική σειρά θαλάσσιων προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, από κορυφαίες επωνυμίες κατασκευαστών και προμηθευτών που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα. Πιο αναλυτικά, στην έκθεση θα παρουσιαστούν όλα τα τελευταία μοντέλα του κλάδου, όπως superyachtsκαι ρυμουλκούμενα σκάφη, καθώς επίσης και προϊόντα αναψυχής και κατάδυσης, εξοπλισμούς για θαλάσσια sports, jet-skis, αξεσουάρ και άλλα. Με τις εμπορικές συναλλαγές να ξεπέρνουν τα €18 εκατομμύρια  στην προηγούμενη διοργάνωση, το LimassolBoatShow2022 θα προσφέρει αναμφισβήτητα, στους επαγγελματίες του κλάδου, μια πλατφόρμα για συναρπαστικές εμπορικές ευκαιρίες.
 
Με συμμετοχές που ξεπέρασαν τους 35.000 επισκέπτες από την Κύπρο και το εξωτερικό στην προηγούμενη έκθεση σκαφών, τους 120 εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Ρωσία, το Ισραήλ, τον Λίβανο, τη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, και με ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, σεμιναρίων και επιδείξεων, το  LimassolBoatShow2022 αναμένεται να ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το LimassolBoatShow2022, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.limassolboatshow.comή επικοινωνήστε στο +357 25 577 750.

Χώρος:
Μαρίνα Λεμεσού
Αρ. Τηλ.: +357 25 577 750.              
Ιστοσελίδα: www.limassolboatshow.com
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: https://www.facebook.com/limassolboatshow/

Ημερομηνία έναρξης / Ημερομηνία λήξης: 14-16 Οκτωβρίου 2022

Είσοδος: Δωρεάν
DATE AND TIME
Έναρξη: Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2022
Λήξη: Κυριακή, Οκτωβρίου 16, 2022
LOCATION
Λεμεσός
LIMASSOL MUNICIPALITY
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.