fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»17ο Πολιτιστικό Μουσικοχορευτικό Φεστιβάλ του Πολιτιστικού Ομίλου Ορμήδειας
17ο Πολιτιστικό Μουσικοχορευτικό Φεστιβάλ του Πολιτιστικού Ομίλου Ορμήδειας
Φεστιβάλ
Ormideia_9 July_ENG_MT.jpg

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ορμήδειας γιορτάζει αυτό το καλοκαίρι 20 χρόνια ζωής και προσφοράς! Γι’ αυτό έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο, καλλιτεχνικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα για όλους.

Το Φεστιβάλ αποτελεί μια από τις καθιερωμένες Εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Ομίλου Ορμήδειας που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι στο πλαίσιο τον πολιτιστικών δράσεων του ομίλου με στόχο τη διάδοση και διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και λαϊκής παράδοσης του τόπου μας. Στόχος του Ομίλου μέσα από τις δράσεις του είναι ο εμπλουτισμός των πολιτιστικών και άλλων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων της ευρύτερης περιοχής.

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 20:00 με Μουσικοχορευτική Περιδιάβαση και ανασκόπηση της πολιτισμικής σχέσης μεταξύ Κύπρου – Ελλάδας – Μικρά Ασίας. Σκοπός του πρώτου μέρους του Φεστιβάλ είναι η διάδοση και διατήρηση των πολιτιστικών παραδόσεων.

Μέσα από το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί από τα Χορευτικά Τμήματα του Πολιτιστικού Ομίλου Ορμήδειας, Διγενή Ορόκλινης και του Πολιτιστικού Ομίλου «Η Παράδοση» Λιοπετριού θα δοθεί φωνή και πνοή στις ρίζες της παράδοσής μας. Συνολικά θα λάβουν μέρος πέραν των 100 χορευτών και μουσικών.

Στις 21:00 θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με τους Στέλιο Διονυσίου, Σάσα Μπάστα και Αγνή Καλουμένου.

Το 17ο Πολιτιστικό Μουσικοχορευτικό Φεστιβάλ του Πολιτιστικού Ομίλου Ορμήδειας θα διεξαχθεί στην αυλή του ‘Α Δημοτικού Σχολείου Ορμήδειας το Σάββατο, 9 Ιουλίου 2022.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να καλωσορίζονται με Κυπριακά Παραδοσιακά Προϊόντα.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο: 99 130 418
 

Χώρος:
Όνομα: A Δημοτικό Σχολείο Ορμήδεια
Ταχυδρομική διεύθυνση: Τοποθεσία

Ημερομηνία έναρξης/ Ημερομηνία λήξης:  09 Ιουλίου 2022

Ώρα έναρξης/ Ώρα λήξης: 20:00

Ιστοσελίδα Εκδήλωσης ή/και Ιστοσελίδα Διοργανωτή:
https://pooormideia.wordpress.com/

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εκδήλωσης ή/και Διοργανωτή:
Facebook: https://www.facebook.com/p.o.ormideia
Instagram: https://www.instagram.com/p_o_ormideia/
Twitter: https://twitter.com/p_o_ormideia

DATE AND TIME
Σάββατο, Ιουλίου 09, 2022, 20:00
LOCATION
Αμμόχωστος
ORMIDEIA
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.