fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»4o Φεστιβάλ Τρύγου Παναγιάς
4o Φεστιβάλ Τρύγου Παναγιάς
Φεστιβάλ
trygos.jpg
Στο Φεστιβάλ Τρύγου γίνεται αναπαράσταση του τρυγητού σε αμπελωνα με γαϊδουράκια και με συνοδεια παραδοσιακης μουσικης.Αφού μαζευονται τα σταφύλια τοποθετουνται σε κοφινια πανω στα γαϊδούρια, στο χωρο του αμπελιου προσφερεται (μπουκωμα στον κόσμο για ξεκουραση).

Επιστροφη πισω στην πλατεια της κοινοτητας και τοποθετουνται τα σταφυλια στην πατηστρα και γινεται το πατημα των σταφυλιων για να τρεξει το ζουμί με συνοδεια μουσικής.

Στο χωρο της πλατειας θα υπαρχουν περιπτερα προωθησης παραδοσιακων προιοντων σχετικα με το σταφυλι οπου οι επισκεπτες μπορουν να αγορασουν.Θα γινεται αποσταξης ζιβανίας, θα προσφέρεται δωρεαν σταφύλι και κρασί. Θα υπαρχει φαγητό(σουβλακια)στο πόδι, θα γινει χορογραφια τρυγητού και Κυπριακή παραδοσιακή μουσική και χοροί.

Χώρος:
ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
Ταχυδρομική διεύθυνση:  ΧΡΥΣΟΡΡΟΓΙΑΤΊΣΣΗΣ 12 8640 ΠΑΝΑΓΙΑ
Τηλ:   26724080                     
Φαξ:
26722064

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: facebook/instagram
 
Ημερομηνία έναρξης / Ημερομηνία λήξης:  16 Οκτωβρίου 2022

Ώρα έναρξης/ Ώρα λήξης:   11:00-18:00

Είσοδος:  Δωρεάν

DATE AND TIME
Κυριακή, Οκτωβρίου 16, 2022, 11:00 - 18:00
LOCATION
Λεμεσός
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.