fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»Φεστιβάλ Παράδοσης Τ΄ΑΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Φεστιβάλ Παράδοσης Τ΄ΑΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Φεστιβάλ
agioudemetriou.jpg
Ο Σύνδεσμος Ανάπτυξης του Αγίου Δημητρίου διοργανώνει στις 23 Οκτωβρίου 2022 φεστιβάλ παράδοσης στην πλατεία του χωριού. Παραδοσιακή αγγειοπλαστική  του κόκκινου πηλού που έχει συμπεριληφθεί στην άυλη κληρονομιά της UNESCO, καθώς και διάφορα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής της Μαραθάσσας θα παρουσιαστούν στο φεστιβάλ.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να λάβουν πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή πήλινων αγγείων κλπ. Παραδοσιακός παλουζές και τραχανάς θα παρασκευάζεται κατά την διάρκεια του φεστιβάλ και θα προσφέρεται στους επισκέπτες. Επίσης θα πωλούνται διάφορα παραδοσιακά εδέσματα και προϊόντα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στις 11:30 θα αρχίσει το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από το Λαογραφικό Όμιλο "Χρυσοσπηλιώτισσα Δευτεράς" και η ταβέρνα στην πλατεία θα σερβίρει φαγητό και ποτό.

Χώρος:
Άγιος Δημήτριος
Ταχυδρομική διεύθυνση: Πλατεία χωριού Αγίου Δημητρίου

Ημερομηνία έναρξης/Ημερομηνία λήξης:  23/10/2022

Ώρα έναρξης/Ώρα λήξης:   10:00

Τιμή Εισόδου/ΕισιτήριοΔΩΡΕΑΝ

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ

DATE AND TIME
Κυριακή, Οκτωβρίου 23, 2022, 10:00
LOCATION

AGIOS DIMITRIOS
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.