fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»Κακοτζέφαλος - 7.5.2023
Κακοτζέφαλος - 7.5.2023
Running
KAKOTZIEFALOS 2.jpg
Μαγευτικές εικόνες, μονοπάτια γεμάτα πρόκληση,  φύση, αδρεναλίνη και ωραίες στιγμές είναι τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν τον Αγώνα «Μάντρα του Καμπιού - Κακοκέφαλος».  Ο αγώνας, ο οποίος θα διεξαχθεί εντός του Δάσους Μαχαιρά, στις 7 Μαΐου 2023, αποτελείται από δύο διαδρομές, μία των 21χλμ και μία των 9χλμ.
 
Η διαδρομή των 21χλμ με υψομετρική 780μ. αρχίζει από τον εκδρομικό χώρο «Μάντρα του Καμπιού» και συνεχίζει με κατεύθυνση το μοναστήρι του Προφήτη Ηλία. Τα πρώτα 7χλμ είναι δασικός δρόμος, ενώ στην συνέχεια και αμέσως μετά το μοναστήρι, οι δρομείς θα εισέλθουν εντός ενός μονοπατιού (Ε4) το οποίο ανηφορίζει προς τον εκδρομικό χώρο που ευρίσκεται στην περιοχή «Κίονια».  Στην συνέχεια, η διαδρομή κατηφορίζει και συνεχίζει μέσα από το γνωστό μονοπάτι Κακοκέφαλος (Ε4).  Εξερχόμενοι του Κακοκέφαλου, οι δρομείς θα συνεχίσουν σε δασικό δρόμο, ο οποίος θα τους οδηγήσει προς τον τερματισμό. Θα υπάρξουν 3 σταθμοί τροφοδοσίας. Λόγω της ιδιομορφίας του εδάφους αλλά κυρίως λόγω των πολλών τεχνικών κομματιών της διαδρομής, τα παπούτσια trail κρίνονται απαραίτητα.
 
Η διαδρομή των 9χλμ με υψομετρική 470μ. αρχίζει επίσης από τον εκδρομικό χώρο, όμως μερικά μέτρα μετά την εκκίνηση ακολουθεί ξεχωριστεί κατεύθυνση.  Οι δρομείς θα κατευθυνθούν προς το ποδηλατικό μονοπάτι «Θάνος» όπου θα ανηφορίσουν με κατεύθυνση προς την περιοχή Κίονια.  Σε κάποιο σημείο όπου το μονοπάτι «Θάνος» συναντά τον «Κακοκέφαλο», οι δρομείς θα κατηφορίσουν και θα συνεχίσουν προς τον τερματισμό μέσα από το μονοπάτι Κακοκέφαλος. Θα υπάρξει 1 σταθμός τροφοδοσίας. Λόγω της ιδιομορφίας του εδάφους αλλά κυρίως λόγω των πολλών τεχνικών κομματιών της διαδρομής, τα παπούτσια trail κρίνονται απαραίτητα.


Χώρος:
Όνομα:  Εκδρομικός Χώρος “Μάντρα του Καμπιού”
Ταχυδρομική διεύθυνση: Καπέδες

Ημερομηνία έναρξης/Ημερομηνία λήξης:  7 Μαΐου 2023

Ώρα έναρξης / Ώρα λήξης:  07:30-12:30

Τιμή Εισόδου/Εισιτήριο:  Θα ανακοινωθεί αργότερα
DATE AND TIME
Κυριακή, Μαΐου 07, 2023, 07:30 - 12:30
LOCATION
Λευκωσία
KAPEDES
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.