fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»Mitsero Mine Run 2022
Mitsero Mine Run 2022
Αθλητισμός
mitserorun.jpg
Το Mitsero Mine Run είναι ένας αγώνας cross country που διοργανώνεται από το 2018 από τους S.A.S Sports Events Management σε συνεργασία και με την βοήθεια του Κοινοτικού Συμβουλίου και του Κέντρου Νεότητας Μιτσερού με στόχο την ανάδειξη του ιστορικού χωριού, την προβολή των πανέμορφων τοπίων και “εικόνων” της ευρύτερης περιοχής αλλά και την καθιέρωση ενός αγώνα για τρέξιμο που θα προσφέρει στο δρομικό κίνημα αλλά και στην τοπική κοινωνία ένα επιπλέων κίνητρο για άθληση και ψυχαγωγία.

Στο Mitsero Mine Run διεξάγονται αγώνες 21χλμ, 12χλμ και 5.6χλμ
Όλοι οι αγώνες έχουν αφετηρία και τερματισμό την πλατεία του χωριού.
Η διαδρομή των αγώνων διέρχεται από εύκολους ασφάλτινους και χωμάτινους δασικούς δρόμους.
Κάθε 2.5 με 3χλμ θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας με νερά και ισοτονικά
Οι διαδρομές έχουν σημάνσεις από χιλιομετρικές πινακίδες, πινακίδες με βέλη κατεύθυνσης, σήμανση επί του εδάφους και κορδέλες.
Στην αφετηρία θα υπάρχει ασθενοφόρο με διασώστες και επί της διαδρομής μοτοσικλέτα με διασώστη και αυτοκίνητο σκούπα.
Οι αγώνες έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση και ΟΛΟΙ οι αθλητές πρέπει να τρέξουν με τον αριθμό ( bib number ) που θα τους δοθεί από την διοργάνωση, ο αριθμός πρέπει να τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος του σώματος του δρομέα ( κατά προτίμηση στο στήθος ) να μην ΔΙΠΛΩΘΕΙ και να είναι καθ όλη την διάρκεια του αγώνα εμφανές

Τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα αναρτώνται αυτόματα με τον τερματισμό του κάθε δρομέα και τα επίσημa αποτελέσματα θα αναρτηθούν 1 εβδομάδα μετά τον αγώνα αφού εξεταστούν τυχών ενστάσεις.

Χώρος:
MitseroMineRun

Ταχυδρομική διεύθυνση: https://goo.gl/maps/CBMWMKdbq7e4GuNF9 

Ιστοσελίδα: https://www.mitserorun.com/

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: https://www.facebook.com/mitserominerun  / https://www.instagram.com/mitserorun/

Ημερομηνία έναρξης/Ημερομηνία λήξης: 13 Φεβρουαρίου 2022

Ώρα έναρξης/Ώρα λήξης:  9:00

Εισιτήρια:  13 Euro / 18 Euro

 
DATE AND TIME
Κυριακή, Φεβρουαρίου 13, 2022, 09:00
LOCATION
Λευκωσία
MITSERO
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.