fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»Mall of Cyprus presents Running Under The Moon®
Mall of Cyprus presents Running Under The Moon®
Αθλητισμός
moonrunforvisitCy1-(2).jpg
Ο Πρώτος, ο Καλύτερος και Πολυπληθέστερος Βραδινός Αγώνας για Τρέξιμο επί δημοσίας οδού στην Κύπρο θα διεξαχθεί φέτος στις 21 Ιουνίου στο The Mall Of Cyprus.

Έλα με την ομάδα η την παρέα σου να συμμετέχεις στον μοναδικό βραδινό αγώνα 10 χιλιόμετρων, έλα να τρέξεις η να περπατήσεις στον δρόμο 5 χιλιομέτρων.
Το Mall of Cyprus, ο αγαπημένος μας προορισμός για shopping, ψυχαγωγία και διασκέδαση, η πανέμορφη διαδρομή μέσα στο πάρκο της Αθαλάσσας, η φιλόξενη πόλη της Αγλαντζιάς και η μουσική σε όλη την διαδρομή θα σε συναρπάσουν.
Η διαδρομή είναι επί δημοσίας οδού και  είναι κλειστή για τα τροχοφόρα.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ 
Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης των δρομέων - αρχής γενομένης από το 5ο χλμ.
Εμφιαλωμένο νερό θα διατίθενται, στην Εκκίνηση, τον Τερματισμό καθώς και ανά 2,5χλμ. μετά το 5ο χλμ.
Επιπλέον, διατίθενται ισοτονικά ποτά στην Εκκίνηση και τον Τερματισμό.
Στην διαδρομή από το 5ο χλμ. και μετά – και ανά 5χλμ. θα υπάρχει δυνατότητα παροχής προσωπικών ποτών και συμπληρωμάτων από συνοδευτικά των συμμετεχόντων πρόσωπα τα οποία θα δηλωθούν τα ονοματεπώνυμα τους και ποιους αθλητές θα υποστηρίξουν με email από ΠΡΙΝ στην διοργάνωση.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ  Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δε φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στους συμμετέχοντες όλων των αγώνων Δρόμου της Διοργάνωσης, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ- κατά τη διάρκεια του αγώνα, τα οποία οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται σε όλους τους συμμετέχοντες- να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση και ειδικότερα σε όσους είναι άνω των 35 ετών σε καρδιολογικό έλεγχο.

Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για τον κάθε συμμετέχοντα διότι όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με ατομική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους, υπογράφοντας τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση η οποία συμπεριλαμβάνεται στην έντυπη ή Ηλεκτρονική Δήλωση Εγγραφής για τον κάθε ένα αγώνα Δρόμου της Διοργάνωσης.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, προσωπικό Ιατρικών Υπηρεσιών και Πρώτων Βοηθειών θα βρίσκεται στην περιοχή εκκίνησης - τερματισμού αλλά και σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής - για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε επείγοντος ιατρικού περιστατικού με την παροχή Πρώτων Βοηθειών.

Για να συμμετάσχει κάποιος στον αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας του.

Για τον αγώνα δρόμου 10χλμ το χρονικό όριο είναι δύο (2) ώρες. 

Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης -  θα υπάρχουν στην εκκίνηση και στον τερματισμό. Επίσης οι δρομείς θα έχουν σημεία ελέγχου διέλευσης  κατά μήκος της διαδρομής και στα ακραία σημεία της (αναστροφές).

Για να συμμετάσχει κάποιος στον αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του
απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή ανηλίκων είναι η ενυπόγραφη δήλωση του γονέα η κηδεμόνα τους. 

Χώρος:
Όνομα: Mall of Cyprus presents Running Under The Moon®
Ταχυδρομική διεύθυνση:  2025, Βεργίνας 3, Στρόβολος
Ιστοσελίδα: www.runningunderthemoon.com

Ημερομηνία έναρξης/Ημερομηνία λήξης:  17 Ιουνίου 2022

Ώρα έναρξης/Ώρα λήξης:19:00 -23:00

Τιμή Εισόδου/Εισιτήριο:  From 15 Euros

Ιστοσελίδα Εκδήλωσης ή/και Ιστοσελίδα Διοργανωτή:  
www.runningunderthemoon.com
www.sas-sports.com

Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εκδήλωσης ή/και Διοργανωτή:
https://www.facebook.com/runningunderthemoon/
https://www.instagram.com/runundermoon
https://www.youtube.com/channel/UCu6G9lKTouvZ5yT3IBQR5yA
DATE AND TIME
Παρασκευή, Ιουνίου 17, 2022, 19:00 - 23:00
LOCATION
Λευκωσία
MITSERO
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.