fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»Ρεγγάτα Πρωταθλητών – The R.O.C.
Ρεγγάτα Πρωταθλητών – The R.O.C.
Ιστιοπλοΐα
regatta.jpg
35 κορυφαίοι οπτιμίστες από όλο τον κόσμο θα προσκληθούν στο The R.O.C.  Εφαρμόζοντας μια φόρμουλα δυσκολίας, θα σταλούν προσκλήσεις στους κορυφαίους ιστιοπλόους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος IODA, καθώς σε όλα τα Ηπειρωτικά Πρωταθλήματα IODA (Ευρωπαϊκό, Βόρειας & Νότιας Αμερικής, Ασιατικό και Ωκεανίας, και Αφρικανικό).  Τουλάχιστον το 20% των προσκλήσεων θα απευθύνεται σε κορίτσια. Όλες οι προσκλήσεις θα αποστέλλονται μέσω των Εθνικών Ομοσπονδιών και θα απευθύνονται σε συγκεκριμένους ιστιοπλόους.  Εάν οι προσκεκλημένοι ιστιοπλόοι δεν μπορούν να συμμετέχουν στη διοργάνωση, τότε η πρόσκληση θα μεταφέρεται στον επόμενο ιστιοπλόο της κατάταξης. 

Επιπλέον, θα υπάρχουν 5 Wild Cards που θα μπορούν οι ιστιοπλόοι να διεκδικήσουν κατά τη διάρκεια του 2022.  Το ένα Wild Card θα πηγαίνει πάντοτε στον Εθνικό Πρωταθλητή της χώρας που φιλοξενεί τη διοργάνωση.  Τα υπόλοιπα 4 θα χωριστούν είτε σε 2 ιστιοπλοϊκές κατασκηνώσεις με τους 2 κορυφαίους νικητές κάθε κατασκήνωσης να παίρνουν τις προσκλήσεις, είτε μέσω υφιστάμενων διεθνών αγώνων που διοργανώνονται ανά τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες ιστιοπλόοι και προπονητές θα κυνηγήσουν το Κύπελλο των Πρωταθλητών, αλλά κυρίως ένα χρηματικό έπαθλο υποτροφιών 40.000€ που θα απονεμηθεί στους 12 κορυφαίους ιστιοπλόους υπό τη μορφή υποτροφιών για ακαδημαϊκές δαπάνες και στους 3 πρώτους προπονητές υπό τη μορφή των βραβείων.

Χώρος:
Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου
Ταχυδρομική διεύθυνση:  Ταχ. Θυρίδα 54390, 3723, Λεμεσός
Τηλέφωνο: +357 25879767
Φαξ: +357 25324057
Ιστοσελίδα: www.famagustanauticalclub.com
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook/Instagram/YouTube

Ημερομηνία έναρξης/Ημερομηνία λήξης:  13-20 Νοεμβρίου 2022

Ιστοσελίδα Εκδήλωσης: www.regattaofchampions.com
DATE AND TIME
Έναρξη: Κυριακή, Νοεμβρίου 13, 2022
Λήξη: Κυριακή, Νοεμβρίου 20, 2022
LOCATION
Λεμεσός
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.