fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»Ο Μαγικός Κόσμος των Λήντερ
Ο Μαγικός Κόσμος των Λήντερ
Μουσική
themagicalworldoflieder.jpg
Με ένα ρεσιτάλ αφιερωμένο στο μαγικό κόσμο των Liederολοκληρώνονται φέτος οι Eβδομάδες Γερμανικής Γλώσσας στις 26 Νοεμβρίου 2022 στο Θέατρο ΡΙΑΛΤΟ στη Λεμεσό.

Πρόκειται για μία μουσική σύμπραξη επί σκηνής των Κυπρίων σοπράνο Χρύσως Μακαρίου και Μαρίζας Αναστασιάδη οι οποίες έχουν αποδείξει διαχρονικά μέσα από τις ερμηνείες τους την αγάπη και την αφοσίωση τους στον λεπταίσθητο αλλά και στοχαστικό κόσμο του λόγιου τραγουδιού.
 
Μαζί με τον πιανίστα Ζbynek Maruska μοιράζονται με το κοινό σπουδαίες σελίδες των Μπραμς, Σούμπερτ, Στράους, σε ποίηση των Johann Wolfgang von Goethe, H. Heine, HeinrichΗartκαι άλλων γερμανόφωνων ποιητών που με το λόγο τους φώτισαν την αισθητική κατεύθυνση της ρομαντικής μουσικής του 19ου αιώνα.
 
Το πρόγραμμα εμπλουτίζεται με πιανιστικά έργα του Ελβετού συνθέτη Jοachim Raff και του τιτάνα της μουσικής Ludwig van Beethoven.

Μαζί με τους μουσικούς ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αχιλλέας Γραμματικόπουλος δίνει το δικό του στίγμα με ένα τρόπο αμφίδρομης επικοινωνίας ανάμεσα στο λόγο-γλώσσα και τη μουσική.
 
Το ρεσιτάλ-αφιέρωμα στο Μαγικό κόσμο των Lieder διοργανώνουν οι Πρεσβείες της Αυστρίας, Γερμανίας και Ελβετίας στην Κύπρο με την ευγενική  χορηγία  της Marlow Navigation Ltd.
 
Διάρκεια προγράμματος: 60’

Είσοδος Ελεύθερη / Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο: https://rialto.interticket.com/
Πληροφορίες: 77 777745
https://facebook.com/events/s/the-magical-world-of-lieder-%CE%BF-/600502281852521/
https://rialto.interticket.com//program/o-magikos-kosmos-ton-lieder-2673


Χώρος:
Όνομα: Θέατρο  Ριάλτο  
Ταχυδρομική διεύθυνση:  Ανδρέα Δρουσιώτη 19, Λ/σός  3040, Κύπρος
Τηλέφωνο: 77 777745

Ιστοσελίδα: https://rialto.interticket.com//program/o-magikos-kosmos-ton-lieder-2673   

Ημερομηνία έναρξης/Ημερομηνία λήξης: 26.11.2022

Ώρα έναρξης/Ώρα λήξης: 20:00-21:00

Τιμή Εισόδου/Εισιτήριο: Ελεύθερη Είσοδος                                                                       

Ιστοσελίδα Εκδήλωσης ή/και Ιστοσελίδα Διοργανωτή:
https://www.wddscyprus.com/event/closing-concert-the-magical-world-of-lieder/
DATE AND TIME
Σάββατο, Νοεμβρίου 26, 2022
LOCATION
Λεμεσός
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.