fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ 2023
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ 2023
Ποδόσφαιρο
ayianappasoccer.jpg
Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών που διοργανώνουμε από τις 8 μέχρι 13 του ερχόμενου Απρίλη 2023 στο τουριστικό θέρετρο της Αγίας Νάπας στην Κύπρο σε ένα θεσμό που δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται σαν μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές δραστηριότητες στο νησί. Σας διαβεβαιώνουμε για ένα πραγματικό φεστιβάλ ποδοσφαίρου, υψηλών προδιαγραφών αλλά και πάρα πολλής διασκέδασης και ψυχαγωγίας για τα αστέρια του μέλλοντος.

ΣΤΟΧΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Να προσφέρει την ευκαιρία σε διάφορες ομάδες τόσο από Κύπρο όσο και από το εξωτερικό να συναγωνιστούν σε ένα υγιές αλλά ταυτόχρονα και ψηλού επιπέδου τουρνουά, σε ένα άρτια οργανωμένο αθλητικό κέντρο με γήπεδα άριστα χορτοφυτευμένα. Να προωθήσουμε τις διεθνείς φιλίες μεταξύ χωρών, ομάδων, και παιδιών. Να προβάλουμε το μοιρασμένο νησί μας αλλά και το τουριστικό θέρετρο της Αγίας Νάπας σαν ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για διακοπές. Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στους επισκέπτες μας να δουν από κοντά το νησί μας, να μάθουν τα ήθη και έθιμα μας, την ντόπια παράδοση και πολιτισμό. Η Κύπρος γενικά αποτελεί μια φιλόξενη χώρα με πολύ φιλικούς ανθρώπους και  είμαστε σίγουροι ότι οι επισκέπτες μας  θα νιώσουν την ζεστή φιλοξενία μας αλλά και την ευχαρίστηση από την διαμονή τους σε πολυτελή ξενοδοχεία με αρκετά ελκυστικές τιμές σε ένα τουριστικό θέρετρο που δύσκολα ξεχνιέται.
 
 
Το τουρνουά διοργανώνεται από το επίσημα εγγεγραμμένο και αναγνωρισμένο Αθλητικό Σωματείο SOCCERWORLDCYPRUS, μέλος του επίσημου Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ), με την στήριξη του Δήμου Αγίας Νάπας και άλλων φορέων όπως το Υφυπουργείο Τουρισμού. Το τουρνουά μας είναι επίσης επίσημα εγκεκριμένο και αναγνωρισμένο από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού και την επίσημη Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) της οποίας η όλη διοργάνωση τελεί και υπό την αιγίδα της. 
Αναμένεται ότι στη φετινή διοργάνωση θα λάβουν μέρος 4000 περίπου παιδιά προερχόμενα από 400 περίπου ομάδες τόσο από Κύπρο όσο και από εξωτερικό και χώρες όπως είναι η Αγγλία, Δανία, Λίβανο, Ιορδανία, Πολωνία, Ρουμανία, Αίγυπτο, Σευχέλλες και Ελλάδα.

Χώρος/οι
Όνομα: ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ
Ταχυδρομική διεύθυνση: ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ
Τηλ: +35799596166   
Φαξ: +35723744708
Ιστοσελίδα: www.ayianapasoccerfestival.com
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: https://www.facebook.com/AyiaNapaYouthSoccerFestival

Ημερομηνία έναρξης/Ημερομηνία λήξης:  8-13 Απριλίου 2023

Ώρα έναρξης/Ώρα λήξης: Καθημερινά 9:00-19:00 

Τιμή Εισόδου/Εισιτήριο:  Δωρεάν είσοδος για φιλάθλους 

DATE AND TIME
Έναρξη: Σάββατο, Απριλίου 08, 2023 -  09:00
Λήξη: Πέμπτη, Απριλίου 13, 2023 - 19:00
LOCATION
Αμμόχωστος
AGIA NAPA
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.