fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»Κύπελο Πρωταθλητών – The R.O.C 27.10-3.11.2024.
Κύπελο Πρωταθλητών – The R.O.C 27.10-3.11.2024.
Ιστιοπλοΐα
regatta.jpg
Κατόπιν αρκετών ετών μελέτης των ιστιοπλοϊκών διοργανώσεων στην κατηγορία Optimist σε όλο τον κόσμο, τις αλλαγές στην ιστιοπλοΐα και τη γρήγορη μετάβαση σε έναν τεχνολογικό αγώνα που κατά κάποιον τρόπο τοποθέτησε τους ιστιοπλόους και τους προπονητές σε δευτερεύουσα μοίρα, ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου και η εταιρεία Chesva 2.0 συνεργάστηκαν και διοργάνωσαν για δύο συνεχόμενες χρονιές το πρωτοπόρο για το άθλημα της Ιστιοπλοΐας, Πρωτάθλημα Πρωταθλητών.

Η διοργάνωση Regatta of Champions – The R.O.C., υπήρξε αποτέλεσμα τετραετής προσπάθειας, που τελικά έφτασε στη φάση υλοποίησης, το 2022. Οι δύο εταίροι δούλεψαν μαζί και δημιούργησαν ένα είδος διοργάνωσης, που δεν είχε γίνει ποτέ πριν, ανά το παγκόσμιο. Μια διοργάνωση που μπορεί να πραγματοποιηθεί οπουδήποτε στον κόσμο, σε οποιαδήποτε χώρα και σε οποιοδήποτε όμιλο, χρησιμοποιώντας τους χορηγούς και τα πρότυπα των διοργανωτών. Προγραμματισμένο και φέτος στις 27/10 – 03/11 και χρησιμοποιώντας το ίδιο μοτίβο, οι 45 κορυφαίοι οπτιμίστες από όλο τον κόσμο θα προσκληθούν στο The R.O.C. Εφαρμόζοντας μια φόρμουλα δυσκολίας, θα σταλούν προσκλήσεις στους κορυφαίους ιστιοπλόους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος IODA, καθώς σε όλα τα Ηπειρωτικά Πρωταθλήματα IODA (Ευρωπαϊκό, Βόρειας & Νότιας Αμερικής, Ασιατικό και Ωκεανίας, και Αφρικανικό). Τουλάχιστον το 20% των προσκλήσεων θα απευθύνεται σε κορίτσια. Εάν κάποιο Ηπειρωτικό Πρωτάθλημα δεν ολοκληρωθεί πριν από το R.O.C., προσκλήσεις θα σταλούν σε δικαιούχους ιστιοπλόους από την ίδια ηπειρωτική χώρα, του προηγούμενου έτους.

Όλες οι προσκλήσεις θα αποστέλλονται μέσω των Εθνικών Ομοσπονδιών και θα απευθύνονται σε συγκεκριμένους ιστιοπλόους. Εάν οι προσκεκλημένοι ιστιοπλόοι δεν μπορούν να συμμετέχουν στη διοργάνωση, τότε η πρόσκληση θα μεταφέρεται στον επόμενο ιστιοπλόο της κατάταξης. Επιπλέον, θα υπάρχουν 10 Wild Cards που θα μπορούν οι ιστιοπλόοι να διεκδικήσουν κατά τη διάρκεια του 2024. Το ένα Wild Card θα πηγαίνει πάντοτε στον Εθνικό Πρωταθλητή της χώρας ή στο κορυφαίο αθλητή του Ομίλου που φιλοξενεί τη διοργάνωση. Τα υπόλοιπα 9 θα χωριστούν σε 2 ιστιοπλοϊκές κατασκηνώσεις με τους 2 κορυφαίους νικητές κάθε κατασκήνωσης να παίρνουν τις προσκλήσεις, είτε μέσω υφιστάμενων διεθνών αγώνων που διοργανώνονται ανά τον κόσμο. Μόλις προσκληθεί και σχηματιστεί ο στόλος, το 3ο Πρωτάθλημα των Πρωταθλητών θα πραγματοποιηθεί και πάλι στη Λεμεσό, Κύπρο. Η διοργάνωση θα διαρκέσει μια εβδομάδα με 4-5 αγωνιστικές ημέρες, και πληθώρα εκδηλώσεων.

Οι συμμετέχοντες ιστιοπλόοι και προπονητές θα κυνηγήσουν το Κύπελλο των Πρωταθλητών, αλλά κυρίως ένα χρηματικό έπαθλο ακαδημαϊκών υποτροφιών 40.000€ που θα απονεμηθεί στους 12 κορυφαίους ιστιοπλόους υπό τη μορφή υποτροφιών για ακαδημαϊκές δαπάνες και στους 3 πρώτους προπονητές υπό τη μορφή των βραβείων.

Το κόστος συμμετοχής θα καλύψει την εγγραφή, τη διαμονή, τα γεύματα και τη ναύλωση σκαφών και θα καλύπτει το πραγματικό κόστος. Φουσκωτά σκάφη (ένα ή δύο) θα φιλοξενήσουν όλους τους προπονητές. Θα είναι ωστόσο διαθέσιμη προαιρετική ενοικίαση φουσκωτών σκαφών, ανά προπονητή.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, www.regattaofchampions.com μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό της περσυνής διοργάνωσης, η οποία άφησε άριστες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες, συνοδούς, επισκέπτες και κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του παγκόσμιου ιστιοπλοϊκού κόσμου, για την πρωτοποριακή αυτή ιδέα και την εξαιρετική εφαρμογή της, προσθέτοντας αξία στις σημερινές ιστιοπλοϊκές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο. Αξιοσημείωτη, μοναδική και άκρως αποτελεσματική στο στόχο της, η προβολή της διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένων όλων των εκδηλώσεων και των ιστιοδρομιών, μέσω της υπηρεσίας live streaming, αφήνει σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ανά το παγκόσμιο, τις πιο θετικές εντυπώσεις.

Η διοργανωτική επιτροπή του Αγώνα έχει ανεβάσει τον πήχη της επιτυχίας υψηλότερα και είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά, με περισσότερη τώρα εμπειρία, για ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις.

Χώρος/οι
Όνομα:  Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου
Ταχυδρομική διεύθυνση:  Προμαχών Ελευθερίας 1, 4103, Άγιος Αθανάσιος,        Λεμεσός
Τηλ : +357 25879767                             Φαξ: 25324057
Ιστοσελίδα: www.regattaofchampions.com/ www.famagustanauticalclub.com
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
FB: famagusta nautical club KAI Regatta of Champions- The ROC
Instagram: famagusta_nautical_club KAI fnc_the_roc


Ημερομηνία έναρξης/Ημερομηνία λήξης:  27 Οκτωβρίου – 3 Νοεμβρίου 2024

Ώρα έναρξης/Ώρα λήξης:  Δ/Ε

Είσοδος:


   
DATE AND TIME
Έναρξη: Κυριακή, Οκτωβρίου 27, 2024
Λήξη: Κυριακή, Νοεμβρίου 03, 2024
LOCATION
Λεμεσός
LIMASSOL DISTRICT
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.