Παζάρι Βιβλίων 2017
Ελληνικά
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»Παζάρι Βιβλίων 2017
Παζάρι Βιβλίων 2017

Το Ίδρυμα Αναστάσιος. Γ. Λεβέντης και ο Σύνδεσμος Φίλων του Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου Λευκωσίας διοργανώνει και φέτος παζαράκι βιβλίων με έκπτωση 40% - 60%, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017.

Χώρος:
Γραφεία του Ιδρύματος Αναστάσιου Γ. Λεβέντη
Οδός Γλαδστοντος 40,
Λευκωσία, Κύπρος

Το παζάρι βιβλίων θα λάβει χώρα στα γραφεία του Ιδρύματος Αναστάσιος. Γ. Λεβέντης, από τις 09:00 – 13:00 και 14:00 - 17:00.

 Για πληροφορίες: +357 22 661 476/ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Είναι μία ιδανική ευκαιρία για όλους, αρχαιολόγους, ιστορικούς της τέχνης, ιστορικούς, φοιτητές και γενικά λάτρεις του βιβλίου, να αποκτήσουν τις εκδόσεις του Ιδρύματος Αναστάσιος Γ. Λεβέντη όπως και τις εκδόσεις του Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου Λευκωσίας. Το ίδιο ισχύει και για τα βιβλιοπωλεία, τις βιβλιοθήκες των διαφόρων πανεπιστημίων και λοιπών εκπαιδευτηρίων που μπορούν να εμπλουτιστούν με νέους τίτλους σε προσιτές τιμές.

 Ας μην ξεχνούμε ότι τα Χριστούγεννα είναι κοντά και το βιβλίο αποτελεί ένα από τα καλύτερα δώρα.

 Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των εκδόσεων θα διατεθούν για εμπλουτισμό των συλλογών του Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου Λευκωσίας, όπως και για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων.

 

Τετάρτη, Νοεμβρίου 15, 2017


Επαρχία : Λευκωσία

Πόλη/Χωριό : Δήμος Λευκωσίας

Κατηγορία : Πολιτιστικό

Book Sale 2017

Αναζήτηση Εκδήλωσης

Μηνιαίες Εκδηλώσεις

Αθλητικές Εκδηλώσεις 2018

Newsletter

Όνομα
Please provide your Name

EMAIL
Please provide your email

Invalid Input