Τραγουδώ για ένα Σκοπό - Windcraft Loud
Ελληνικά
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»Τραγουδώ για ένα Σκοπό - Windcraft Loud
Τραγουδώ για ένα Σκοπό - Windcraft Loud

Οι Μικροί Εθελοντές διοργανώνουν talent show για παιδιά το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Γιατί το κάθε παιδί κρύβει κάποιο ταλέντο!

Απολαύστε για παράσταση με τα ταλαντούχα μέλη της χορωδίας Μικρών Εθελοντών και τη Μικαέλλα Χατζηεφραίμ, το Windcraft Junior Band, τα παιδιά του Γυμνασίου Λακατάμιας, της Σχολής Music Moments Studio, του Β' Δημοτικού Έγκωμης, του Δημοτικού Περνέρα και πολλούς άλλους!

Χώρος:
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Διογένη 6, Έγκωμη
1516 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλ .: +357 22 713 228
Φαξ: +357 22 713 237
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: www.euc.ac.cy

Windcraft Loud: www.windcraftmusic.com

Πληροφορίες: +357 22 377 748, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σάββατο, Μαρτίου 10, 2018, 18:00 - 20:00


Επαρχία : Λευκωσία

Πόλη/Χωριό : Δήμος Λευκωσίας

Κατηγορία : Μουσική

singing for a reason

Αναζήτηση Εκδήλωσης

Μηνιαίες Εκδηλώσεις

Κύριες Ετήσιες Εκδηλώσεις

Αθλητικές Εκδηλώσεις 2018

Newsletter

Όνομα
Please provide your Name

EMAIL
Please provide your email

Invalid Input