Ορειβασία
Ελληνικά
ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ

ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ

Ποδηλασία

Ορειβασία

Μονοπάτια της Φύσης

Πτηνοπαρατήρηση

Ενδιαφέρουσες τοποθεσίες

Η Κύπρος είναι ένας σχετικά νέος προορισμός για αθλήματα που σχετίζονται με την ορειβασία. Οι ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, τα εκπληκτικά άγρια ​​σκηνικά, οι σύνθετοι τύποι πετρωμάτων, η ποικιλία και η πολυμορφία των αναρριχητικών διαδρομών (τόσο παραδοσιακών όσο και αγωνιστικών) καθιστούν την Κύπρο έναν εξαιρετικό προορισμό για ορειβασία, πεζοπορία και αγωνιστικό προσανατολισμό.

Για πληροφορίες σχετικά με τα αθλήματα ορειβασίας, μαζί με το ημερολόγιο των δραστηριοτήτων και σημαντικές κατευθυντήριες γραμμές αποτείνεστε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ορειβασίας, Αγωνιστικής Αναρρίχησης και Προσανατολισμού (KOMOAA).

Η ΚΟΜΟΑΑ είναι το αρμόδιο εθνικό διοικητικό όργανο για το άθλημα της αναρρίχησης στην Κύπρο. Είναι πλήρες μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αγωνιστικής Αναρρίχησης (IFSC) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης (UIAA). Τα μέλη της ΚΟΜΟΑΑ αποτελούνται από κλαμπς αναρρίχησης καθώς και σχολές αναρρίχησης, οι οποίες παραδίδουν μαθήματα και διοργανώνουν εκδρομές. Παρέχουν επίσης εξοπλισμό και χάρτες προς ενοικίαση.

Newsletter

Όνομα
Please provide your Name

EMAIL
Please provide your email

Invalid Input