fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Ανακαλύψτε την Κύπρο»Φύση»Ποδηλασία»Ψεματισμένος MTB Μέτρια
Ψεματισμένος MTB Μέτρια
Ψεματισμένος MTB Μέτρια

Η διαδρομή ξεκινά από το Χωριό Ψεματισμένος και κατευθύνεται προς το ξωκλήσι του Αγίου Ανδρονίκου και της Αγίας Αθανασίας. Στη συνέχεια κατηφορίζει για Μαρώνι και μέσω αγροτικών δρόμων προς παραλία και στο Αλιευτικό καταφύγιο του Μυστικού παραδείσου (Secret Paradise). Συνεχίζει παραλιακά και ανηφορίζει για Μαζωτό. Αναφωτίδα και Αλαμινός είναι τα επόμενα χωριά που θα συναντήσουμε. Οι αγροτικοί χωματόδρομοι θα μας οδηγήσουν στο χωριό Άγιος Θεόδωρος  όπου θα μπούμε σε κύριο δρόμο και θα κατευθυνθούμε προς Χοιροκοιτία. Περνάμε από την όμορφη Τόχνη και μπαίνουμε σε ένα πανέμορφο μονοπάτι όπου θα μας οδηγήσει στον κύριο δρόμο. Περνάμε κάτω από τον αυτοκινητόδρομο και μέσω χωματόδρομου καταλήγουμε στο σημείο εκκίνησης.
 

Για να κατεβάσετε σε μορφή gpx πατήστε εδώ

Distance: 51.8km
Elevation Gain: 539m
Highest point: 201m
Lowest point: 0m
Loop: YES
Terrain: Mixed

  Section Distance (km) Total Distance (km)
Psematismenos 0.0 0.0
Maroni 2.3 2.3
Alaminos Beach 12.5 14.8
Mazotos Beach 5.0 19.8
Mazotos 4.3 24.1
Anafotida 3.4 27.5
Alaminos 3.3 30.8
Agios Theodoros 5.6 36.4
Choirokoitia 7.4 43.8
Choirokoitia Neolithic Settlement 0.0 43.8
Tochni 2.4 46.2
Psematismenos 5.6 51.8
     


 


VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.