fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Destination Labels»Destination Labels
Τα destination labels έχουν δημιουργηθεί για να βεβαιωθείτε ότι θα πάρετε τα μέγιστα από τη διαμονή σας στο όμορφο Μεσογειακό μας νησί. Διαβάστε τη λίστα δραστηριοτήτων εγγυημένης ποιότητας και βρείτε το ένα που ταιριάζει στη δική σας μοναδική γεύση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε για τα διαπιστευμένα σήματα κατά μήκος της επιλεγμένης σας διαδρομής και να απολαύσετε μία ποιοτική εμπειρία στους δικούς σας ρυθμούς. 

Γαλάζιες Σημαίες, Μονοπάτια της Φύσης & Γεωπάρκο Τροόδους


 
Αν είσαστε ένας περιπετειώδης τύπος η λάτρης της φύσης ψάχνοντας για τον φυσικό πλούτο του νησιού μας, μην ψάχνετε αλλού, αυτά τα σήματα είναι για σας, το σήμα Γαλάζιες Σημαίες,  το σήμα Μονοπάτια της Φύσης Κύπρου και το Γεωπάρκο Τροόδους Απολαύστε το κολύμπι, κολύμβηση με αναπνευστήρα, κατάδυση και διάφορα άλλα θαλάσσια σπορ στα καθαρότερα νερά κολύμβησης της Ευρώπης σε περισσότερες από 65 βραβευμένες παραλίες με Γαλάζια Σημαία. Ταξιδεύστε, τρέξτε, ποδηλατήστε μέσω πολλών μονοπατιών τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα να σας δώσουν μίαν καθηλωτική φυσική εμπειρία από αυτά που η Κύπρος έχει να προσφέρει. Η απλά ανακαλύψτε τη μαγεία μίας οροσειράς 90 εκατομμυρίων χρόνων, με επίσκεψη στο Γεωπάρκο Τροόδους.
 


 
 Heartland of Legends & Χρωματιστά Χωριά (Colourful villages)
 


Αυθεντικότητα, αγροτική φιλοξενία και γραφικά μικρά χωριά στην ύπαιθρο είναι αυτά που συστήνονται από τα επόμενα 2 σήματα δια μέσου της Heartland of Legends και Χρωματιστά Χωριά. Αυτά τα μαγευτικά σήματα στοχεύουν να σας δώσουν την καλύτερη και πιο έντονη εμπειρία στην ύπαιθρο της Κύπρου! Γενναιόδωροι άνθρωποι, μοναδικές εμπειρίες και τρομεροί θρύλοι ζωντανεύουν ενώ εξερευνάτε την ενδοχώρα του νησιού μας.
 


 
Κυπριακό Πρόγευμα (CyprusBreakfast), Vegan Friendly, Taste Cyprus Delightful Journeys, Διαδρομές Κουμανταρίας και Οίνου (Koumandaria& Wine Routes 
Ακολουθείστε αυτά τα 3 νόστιμα σήματα για να ανακαλύψετε την πληθώρα ξεχωριστών γεύσεων του νησιού μας. Τα σήματα Κυπριακό Πρόγευμα, VeganFriendly και Taste Cyprus Delightful Journeys θα σας συστήσουν τις καλύτερες πτυχές της Κυπριακής κουζίνας. Τα σήματα για τις Διαδρομές Κουμανταρίας και Οίνου θα σας πάρουν σε ένα οινολογικό ταξίδι μέσα στο χρόνο, δοκιμάζοντας το παλαιότερο στο κόσμο ονομαζόμενο οίνο Κουμανταρία, ενώ σας παρουσιάζουν τις εγχώριες ποικιλίες σταφυλιού του νησιού μας.   
 

 
Θεματικά Πάρκα (ThemeParks) & Χριστουγεννιάτικα Χωριά (ChristmasVillages)Προσανατολισμένα σήματα για οικογένειες όπως Θεματικά Πάρκα και Χριστουγεννιάτικα Χωριά είναι πάντα μία καλή ιδέα για να κάνετε αναμνήσεις για μία ζωή με τους αγαπημένους σας και να ανακαλύψετε νέους τρόπους διασκέδασης για να απολαμβάνετε τη ζωή και να διαδώσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων.
 
 

 
Cyprus Convention Bureau (CCB)


Συμμετέχοντας σε ένα συνέδριο ή επαγγελματική συνάντηση στον ήλιο είναι ένα από τα πιο ενθαρρυντικά κίνητρα για πολλές αποστολές και αντιπροσώπους.
Το Cyprus Convention Bureau προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες καθώς και κίνητρα για εμπνευσμένες και επιτυχημένες επιχειρηματικές εκδηλώσεις στο όμορφο νησί της Αφροδίτης. 
 

VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.