2ο Φεστιβάλ Μουσικής Πέρα Ορείνης - Διεθνής Ημέρα Μουσικής 2018
Ελληνικά
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»2ο Φεστιβάλ Μουσικής Πέρα Ορείνης - Διεθνής Ημέρα Μουσικής 2018
2ο Φεστιβάλ Μουσικής Πέρα Ορείνης - Διεθνής Ημέρα Μουσικής 2018
Φεστιβάλ
pera orinis

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Πέρα Ορεινής, θέλοντας να τιμήσει την Διεθνή Μέρα Μουσικής, διοργανώνει στις 21/6/2018, μουσική εκδήλωση στην Πλατεία της Κοινότητας, αφιερωμένη στην παραδοσιακή μουσική.

Χώρος:
Πλατεία Πέρα Ορεινής
(το χωριό βρίσκεται στην περιοχή Ταμασσού, κοντά στο φράγμα Ταμασσού)
Πέρα Ορείνης, Επαρχία Λευκωσίας, Κύπρος

Είσοδος ελεύθερη

Περίπτερα με φαγητό και ποτά θα είναι διαθέσιμα.

Στην εκδήλωση αυτή θα συμμετέχουν τα Κοινοτικά Μουσικά Σχήματα (Χορωδία Νέων, Χορωδία Ενηλίκων και Μαντολινάτα), καθώς και το Εθνικό Ωδείο Κύπρου παράρτημα Λακατάμιας - Ανθούπολης και Πέρα Ορεινής. Θα συμμετέχει επίσης το μουσικό σχήμα Πυρcussions, καθώς και το χορευτικό συγκρότημα του Λαογραφικού Ομίλου Τερψιχόρη. Στην όλη εκδήλωση θα συμμετέχει και η γνωστή και καταξιωμένη καλλιτέχνης Όλγα Ποταμίτου και αρκετοί μουσικοί σε διάφορα όργανα όπως: βιολί, βιόλα, ακορντεόν, φλάουτο, μπουζούκι, κιθάρα, κλαρίνο κ.λπ.

Τα Πέρα Ορεινής, ένα σύγχρονο κατά τα άλλα χωριό, το οποίο όμως διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο παραδοσιακό πυρήνα και παράδοση στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, με τη διοργάνωση αυτή στοχεύει στην προαγωγή, καλλιέργεια και διάδοση της Κυπριακής παραδοσιακής μουσικής και τραγουδιού. Παράλληλα στοχεύει στην παρουσίαση Κυπριακών και Ελληνικών χορών και στην παρουσίαση και γνωριμία παραδοσιακής μουσικής άλλων πολιτισμών, όπως η Αφρικανική Παραδοσιακή μουσική.

Χρυσός χορηγός η ΑΗΚ.

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΑ ΟΡΕΙΝΗΣ
Κώστα Σταυρινού Σώττου 1, 2650 Πέρα Ορεινής
Τηλ. +357 22 621 359, Φαξ. +357 22 623 924

Επικοινωνία:
Σούλλα Μάου-Παρτασή
Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου Πέρα Ορεινής
Τηλ. +357 99 484 838
Ηλεκτρ. Διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
DATE AND TIME
Πέμπτη, Ιουνίου 21, 2018, 20:00
LOCATION
Λευκωσία

Αναζήτηση Εκδήλωσης

Κύριες Ετήσιες Εκδηλώσεις

Newsletter

Όνομα
Please provide your Name

EMAIL
Please provide your email

Invalid Input