fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»Ήχοι Μεσογείου
Ήχοι Μεσογείου
Μουσική
museum.jpg
Το Τμήμα Αρχαιοτήτων του Υφυπουργείου Πολιτισμού ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί εντός του Κυπριακού Μουσείου ρεσιτάλ για φωνή και κιθάρα με τίτλο Airsditerranées/Ήχοι Μεσογείου με τη σοπράνο Μαρίζα Αναστασιάδη και τον κιθαρίστα Σωκράτη Λεπτό. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό. Η εκδήλωση διοργανώνεται μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Τμήματος Αρχαιοτήτων για προώθηση του ωραρίου που ισχύει στο Κυπριακό Μουσείο κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα, οπόταν και το μουσείο είναι ανοικτό στο κοινό από τις 08:00 μέχρι τις 20:00, με ελεύθερη είσοδο.
 
Ο κιθαρίστας Σωκράτης Λεπτός και η σοπράνο Μαρίζα Αναστασιάδη έχουν συνυφάνει ένα μοναδικό πρόγραμμα που εκτείνεται από τον 16ο αιώνα έως σήμερα, και υπόσχονται να απογειώσουν το κοινό σε ένα μαγευτικό ταξίδι στη μεσογειακή Ευρώπη. Με τις μαγικές μελωδίες των Βάιλ, Γκαρθία Λόρκα, Πουγιόλ, Ντε Φάλια και Ομπραντόρς, οι ακροατές θα μεταφερθούν σε έναν κόσμο όπου επίκεντρο είναι το πάθος, η ποίηση και τα ονειρικά τοπία, όπου οι πλούσιες υφές της κιθάρας και τα εκφραστικά φωνητικά της σοπράνο συγχωνεύονται σε μια αξέχαστη ηχητική εμπειρία.

Χώρος:
Αρχαιολογικό Μουσείο Λευκωσία

Ημερομηνία έναρξης / Ημερομηνία λήξης: 4 Οκτωβρίου 2023

Ώρα έναρξης / Ώρα λήξης: 19:00 - 20:00
DATE AND TIME
Τετάρτη, Οκτωβρίου 04, 2023, 19:00 - 20:00
LOCATION
Λευκωσία
LEFKOSIA MUNICIPALITY
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.