fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού “Ανοιχτές Πόρτες”
Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού “Ανοιχτές Πόρτες”
Άλλα
EUROPEAN DAY OF WINE TOURISM-01.jpg
Μετά από μία γεμάτη, οινολογική χρονιά, το Οίνου Γη-Κτήμα Βασιλειάδη ανοίγει ξανά τις πόρτες του και σας καλεί στο Όμοδος για να ζήσετε μία μοναδική γευστική εμπειρία γεμάτη κρασί, παράδοση και Κύπρο, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022!
 
Οι Ανοιχτές Πόρτες είναι μία ολοήμερη γιορτή με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού (EuropeanDayofWineTourism), με στόχο να αναδειχθεί ο πολιτισμός και οι παραδόσεις των περιοχών που σχετίζονται με την καλλιέργεια της αμπέλου και την παραγωγή οίνου.
 
Σας περιμένουμε να συμμετάσχετε στις δραστηριότητες που θα έχουμε προγραμματίσει για τη μέρα, να περιηγηθείτε στο οινοποιείο, να γνωρίσετε τα βραβευμένα μας κρασιά μέσα από γευσιγνωσία και να απολαύσετε τον μαγικό οινικό κόσμο της Κύπρου μας! 

Χώρος: Οινοποιείο
Όνομα:  Οίνου Γη - Κτήμα Βασιλειάδη
Ταχυδρομική διεύθυνση:  Δημήτρη Λιπέρτη, 4760 Όμοδος
Τηλ: +357 25446000
Φαξ: 25446001
Ιστοσελίδα: www.oenouyi.wine
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης: FACEBOOK/ INSTAGRAM  
@oenouyi.ktimavassiliades

Ημερομηνία έναρξης/Ημερομηνία λήξης:  13 November 2022

Ώρα έναρξης/Ώρα λήξης:   10:00 - 18:00

Τιμή Εισόδου/Εισιτήριο: ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

DATE AND TIME
Κυριακή, Νοεμβρίου 13, 2022, 10:00 - 18:00
LOCATION
Λεμεσός
OMODOS
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.