fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»23ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Φάρος - 24.5.-1.6.2024
23ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Φάρος - 24.5.-1.6.2024
Μουσική
pharos.jpg
Το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Φάρος διακρίνεται ως ένα από τα κορυφαία μουσικά γεγονότα στην Ευρώπη, έχοντας κερδίσει παγκόσμια φήμη για το πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμά του, τις εξαίρετες ερμηνείες των καλλιτεχνών που φιλοξενεί, καθώς και για την ειδυλλιακή του ατμόσφαιρα. Με ακλόνητη δέσμευση στην καλλιτεχνική αριστεία, το Φεστιβάλ Φάρος ήταν η πρωτοπόρος δύναμη που καθιέρωσε τη μουσική δωματίου στην Κύπρο, υψώνοντας τη χώρα μας σε εξέχουσα θέση στην παγκόσμια πολιτιστική σκηνή. Προσελκύοντας ενθουσιώδεις ακροατές από όλον τον κόσμο, οι μνημειώδεις συναυλίες του προσφέρουν μια ανεπανάληπτα συναρπαστική μουσική εμπειρία που απηχεί πέρα από τα σύνορα της χώρας μας. Για πάνω από είκοσι χρόνια, το Φεστιβάλ έχει παρουσιάσει αμέτρητους παγκοσμίου φήμης σολίστες, οι οποίοι μάγεψαν το κοινό με τις απαράμιλλες ερμηνείες τους. Επιπλέον, το Φεστιβάλ παραμένει προσηλωμένο στους κοινωνικούς δεσμούς, προωθώντας την πρόσβαση για όλους στη μουσική δωματίου, και προσφέροντας ανεκτίμητες εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε μαθητές από όλη την Κύπρο. Το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Φάρος φιλοξενείται κάθε χρόνο στη Μεσαιωνική Έπαυλη των Κουκλιών – ένα από τα σημαντικότερα διασωθέντα μνημεία Φραγκικής αρχιτεκτονικής στην Κύπρο και Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, το οποίο μετατρέπεται σε μια ατμοσφαιρική αίθουσα μουσικής δωματίου, για να υποδεχτεί ένα από τα σπουδαιότερα, πολυαναμενόμενα γεγονότα της διεθνούς μουσικής ατζέντας.
 
Το 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Φάρος, θα περιλαμβάνει επτά συναυλίες κατά την τελευταία εβδομάδα του Μάη και την πρώτη ημέρα του Ιούνη – συγκεκριμένα, στις 24, 25, 26, 28, 29, 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2024 – στη Μεσαιωνική Έπαυλη στα της Παλαίπαφου. Όπως πάντα, το Φεστιβάλ θα προσφέρει ένα εκπληκτικό εύρος ρεπερτορίου μουσικής δωματίου από ορισμένους από τους πιο διαπρεπείς βιρτουόζους ανά το παγκόσμιο. Διατηρώντας έναν σταθερό πυρήνα μουσικών που επιστρέφουν κάθε χρόνο, το Φεστιβάλ παράλληλα υποδέχεται αρκετούς σολίστες οι οποίοι εμφανίζονται για πρώτη φορά στη χώρα μας, εμφυσώντας μια φρέσκια και αναζωογονητική προοπτική σε κάθε συναυλία.
 
Φέτος, το Ίδρυμα Τεχνών Φάρος είναι ιδιαίτερα περήφανο αφού όλες οι συναυλίες του 23ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου Φάρος θα ηχογραφηθούν από τη διεθνούς φήμης εταιρεία NAXOS, η οποία ταξιδεύει στην Κύπρο για πρώτη φορά ειδικά για να καλύψει το Φεστιβάλ.
 
 
ΟΙΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ:
Πιάνο: Yeol Eum Son, José Gallardo, Dmitry Ishkhanov
Βιολί: Svetlin Roussev, Diana Tishchenko, Mohamed Hiber, Clara-Jumi Kang, Boris Brovtsyn
Βιόλα: Gareth Lubbe, Diemut Poppen, Samuel Barsegian, David Abrahamyan
Βιολοντσέλο: Jens Peter Maintz, Tim Park, Alexander Chaushian
Κοντραμπάσο: Nabil Shehata
Όμποε: Céline Moinet
Κλαρινέτο: Chen Halevi
Φαγκότο: Μαυρουδής Τρούλλος

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ

Χώρος/οι
Όνομα:  Μεσαιωνική Έπαυλη, Κούκλια
Ταχυδρομική διεύθυνση:  εντός του αρχαιολογικού χώρου Κουκλιών
Τηλ:  +357  26 432155                     
Ιστοσελίδα: https://www.visitcyprus.com/index.php/el/discovercyprus/rural/sites-monuments/item/708-palaipafos-kouklia-archaeological-site

Ημερομηνία έναρξης/Ημερομηνία λήξης:  24 Μαΐου 2024 - 1 Ιουνίου 2024

Ώρα έναρξης/Ώρα λήξης:  20:30

Τιμή Εισόδου/Εισιτήριο:  €25 / €20 (Συνταξιούχοι, Μαθητές / Μέλη του Ιδρύματος Τεχνών Φάρος)

Festival pass: Αγοράστε εισιτήρια για τις 7 συναυλίες στην τιμή των 6!

Ιστοσελίδα Εκδήλωσης ή/και Ιστοσελίδα Διοργανωτή:  www.pharosartsfoundation.org


Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εκδήλωσης ή/και Διοργανωτή:  
Facebook:https://www.facebook.com/PharosArtsFoundation
Instagram:  https://www.instagram.com/pharosartsfoundation/
YouTube: https://www.youtube.com/user/Pharosartsfoundation
DATE AND TIME
Παρασκευή, Μαΐου 24, 2024, 20:30
Λήξη: Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024
LOCATION
Πάφος
KOUKLIA PAFOU
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.