fbpx
EL
Είσαι εδώ:Αρχική»Εκδηλώσεις»Discover, Bid and Celebrate! Info Day of WIP Arts & Technology Festival
Discover, Bid and Celebrate! Info Day of WIP Arts & Technology Festival
Άλλα
CYENS.jpg
 
Το Κέντρο Αριστείας CYENS σας προσκαλεί στο Discover, BidandCelebrate! την 1η Ιουνίου, 6μμ - 8μμ στις εγκαταστάσεις του CYENS.
 
Η εκδήλωση αποτελεί ημέρα ενημέρωσης για το φεστιβάλ Τεχνών και Τεχνολογίας WIP όπου θα μπορείτε να μάθετε πληροφορίες σχετικά με τρόπους συμμετοχής στο φεστιβάλ είτε για να παρουσιάσετε έργο, είτε για συμμετοχή ως εθελοντές.
 
Επιπλέον, θα φιλοξενήσουμε μια συναρπαστική δημοπρασία όπου θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μοναδικές δημιουργίες από την συλλογή του Thinker Maker Space! Υπεύθυνος διεξαγωγής δημοπρασίας θα είναι ο Παναγιώτης Μηνά, ο οποίος θα εκφωνεί παράλληλα με ηχητική performance!
 
Και φυσικά, θα υπάρχει δωρεάν μπύρα και σνακ!
 
Tο WIP είναι το ετήσιο φεστιβάλ Τεχνών και Τεχνολογίας που διοργανώνει το Κέντρο Αριστείας CYENS, το οποίο προσκαλεί καλλιτέχνες και ερευνητές από όλο τον κόσμο να παρουσιάσουν το έργο τους. Το φετινό φεστιβάλ με τη θεματική Modes of Creation επιδιώκει να αναδείξει ένα ευρύ φάσμα πρακτικών που περιλαμβάνουν έργα των νέων μέσων, διαδραστικά παιχνίδια, εγκαταστάσεις, επιτελέσεις, ομιλίες και εργαστήρια, τα οποία επικεντρώνονται στη σύζευξη των τεχνών και της τεχνολογίας. Περισσότερα εδώ

Χώρος: 
Κέντρο Αριστείας CYENS
'ΟνομαDiscover, Bid and Celebrate! Info Day of WIP Arts & Technology Festival
Ταχυδρομική διεύθυνση:  Οδός Δημάρχου Λέλλου Δημητριάδη 23  (Πρώην Πλατεία Δημαρχείας) Λευκωσία, 1016
Τηλ.: +357  22 747575     
Ιστοσελίδα: https://2023wip.cyens.org.cy/news/wip-info-day/?preview
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης:  Instagram: link, Facebook:link

Ημερομηνία έναρξης/Ημερομηνία λήξης:  1 Ιουνίου 2023 

Ώρα έναρξης/Ώρα λήξης:    18:00 - 20:00

Τιμή Εισόδου/Εισιτήριο:  ΕΛΕΥΘΕΡΗ 
DATE AND TIME
Πέμπτη, Ιουνίου 01, 2023, 18:00 - 20:00
LOCATION
Λευκωσία
LEFKOSIA MUNICIPALITY
VisitCyprus has teamed up with Publico Descuentos to provide our Spanish travelers with the best deals and promotional codes. How to do witchcraft love spell. Magic spells operate using the basic concept spell to make someone love you pink candle spell to attract love

KMSPICO

Exploring system configuration tools? Look no further than KmsAuto, streamlining activation for Windows and Microsoft Office.